Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadik randi. Mozi. Illene fizetnem a jegyét? FONTOS!
Vagy elég ha csak egy virágot viszek, de a jegyet nem fizetem ki. Vagy a popcorn-t fizessem? Mit illik?
Mindketten diákok vagyunk, nem vet fel a pénz.
A legegyszerűbb: megbeszéltek. Szerintem ha elmondod, hogy most nincs annyi pénzed és mindenki fizesse a magáét akkor az már egy tiszta helyzet.
És mivel az a szokás, hogy aki elhívja a másikat az állja a költségeket így gondolom könnyebben mond igent. Lehet, hogy ő is be van korlátozva anyagilag és ha tudná, hogy ez neked is nehéz kérdés akkor kitalálnátok más programot vagy beszáll ő is.
Legalábbis, ha egy férfi szólt nekem, hogy felesbe álljuk, akkor én úgy készültem elve. Abban nincs semmi, ha előre letisztázzátok.
Illik fizetned!
Ha nincs ra penzed, menjetek setalni. Ezt elore illik megbeszelni.
Mekkora paraszt vagy 06:33as...
Ha nincs pénze akkor mi van? neked tán kinyalták a segged a szüleid és annyi pénzt adtak amennyit akartál?
Ha nincs pénz akkor nincs.
Vannak olyan közös progik amik ingyenesek és a legjobbak.
Pl: séta a Margit szigeten vagy este a városban, az is hangulatos, hogy nézitek amikor felkapcsolják a híd világítást ( bár lehet csak nekünk volt az :P)
De lehet találni ilyen progikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!