Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járjak vele? Vagy mit csináljak?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a barátnőmnek és nekem is egy fiú tetszik bcsak hát én odamentem a fiúhoz és beszéltem vele így rajtam keresztül megismerte a barátnőmet . Azóta elhívott párszor randira az utóbbin csókolóztunk és azt mondta ,hogy szeretne velem járni én azt mondtam ,hogy meggondolom de az az igazság ,hogy nagyon szeretnék vele járni de nem akarom emiatt elveszíteni a barátnőmet .2013. máj. 16. 20:35
1/3 anonim válasza:
Járjak vele? Vagy mit csináljak?
Húzd le magad és mások is húzzák csak le nyugodtan magukat a WC-én. Ilyeneket kiírni. Bár hírszerzésből ötös ez az oldal:D
2/3 anonim válasza:
szerintem, ha a barátnöd is tudja, hogy tetszik akkor, nem lesz nagy baj... És ha mèrges lesz akkor csak mond neki, hogy mièrt nem ö ment oda? miért rajtad keresztül ûzengetett?
3/3 anonim válasza:
kicsit régi kérdés már de mindegy. én is hasonló helyzetben vagyok és az én barátnőm biztosan nagyon mérges lenne rám... azt sem tudja, hogy bejövök a srácnak. de ez attól függ, hogy a te barátnőd mennyire szeret téged, mennyire elnéző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!