Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha egy kapcsolatban nekem igenis számít a pénz?
Figyelt kérdés
A pasik elvárják egy nőtől, hogy legyen szép, csinos, értelmes, aranyos, és kedves. Akkor miért olyan nagy baj, ha nekem meg a pénz számít? Természetesen nem attól szeretek bele valakibe, mert gazdag. Csupán azért van egy anyagi szint, amit fontos, hogy elérjen. Hogy el tudja tartani magát, hogy ne kelljen állandóan a pénzt számolgatni, vajon elég-e. Hogy meg tudjon hívni néha(természetesen nem állandóan!) egy étterembe.
18l
2015. ápr. 19. 12:00
11/49 anonim válasza:
Szerintem nem sokan tehetik meg manapság, hogy nem kell számolgatni. Nekem havi netto 164 ezernél meg kell néznem, hogy mire adok ki pénzt, pedig rendesen 8 órában melózom.
12/49 Interferencia válasza:
Ez önmagában nem baj. Az a kérdés, hogy te mit tudsz cserébe nyújtani?
13/49 anonim válasza:
jó vigyen a pasi étterembe meg tartson is el! és te mit adsz két mellet meg 1 nedves lyukat? tudsz főzni ? szerintem max kvt
14/49 A kérdező kommentje:
Azt, amit leírtam :)
2015. ápr. 19. 12:14
15/49 A kérdező kommentje:
És mondom, hogy nem várom, hogy tartson el. Ez nem erről szól. És képzeld, tudok főzni :)
2015. ápr. 19. 12:15
16/49 anonim válasza:
Akkor most hol a feminizmus meg az egyenlőség?????? Pff
17/49 A kérdező kommentje:
Ezért nem tartom egyenlőnek. Legyek szép, csinos, értelmes, kedves, gondoskodó,stb... de ne számítson a pénz? Ezt senki se várhatja.
2015. ápr. 19. 12:18
18/49 anonim válasza:
Minél jobban megfelel egy nő vagy egy férfi a másik fél elvárásainak annál több lehetősége lesz válogatni, hogy olyan párt találjon aki a saját elvárásainak minél jobban megfelel. Ha a fene fenét eszik, ez akkor is így lesz. Felesleges tovább vitatkoznotok.
19/49 Interferencia válasza:
Ha csak annyit nyújtasz, hogy szép, csinos, értelmes, aranyos, és kedves vagy, az édeskevés. De ha tényleg mindenben odateszed magad, akkor nincs semmi gond, hiszen majd te is normálisan fogsz keresni.
20/49 anonim válasza:
te álom világban élsz ! néz már körbe mi folyik itthon! egy átlag ember nem tud étterembe vinni max meki vagy kifőzde
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!