Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért baj, ha egy kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha egy kapcsolatban nekem igenis számít a pénz?

Figyelt kérdés

A pasik elvárják egy nőtől, hogy legyen szép, csinos, értelmes, aranyos, és kedves. Akkor miért olyan nagy baj, ha nekem meg a pénz számít? Természetesen nem attól szeretek bele valakibe, mert gazdag. Csupán azért van egy anyagi szint, amit fontos, hogy elérjen. Hogy el tudja tartani magát, hogy ne kelljen állandóan a pénzt számolgatni, vajon elég-e. Hogy meg tudjon hívni néha(természetesen nem állandóan!) egy étterembe.

18l

2015. ápr. 19. 12:00
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem az nem nyújtás, hogy szép,kedves,csinos vagy..ha pedig felszedsz 10kg és elhagynak akkor már ne is haragudj , de az milyen kapcsolat? fura a gondolkodásod...de majd arcon vág az élet és megmutatja, hogy így normális kapcsolatod nem lesz....
2015. ápr. 19. 12:33
 32/49 A kérdező kommentje:

Még jó, hogy nem kerül pénzbe.

Azt tartom gáznak, hogy egy ronda, buta, és bunkó pasi azért panaszkodik, hogy nincs nője, miközben csóró. De a nő azért tegye oda magát minden téren...

2015. ápr. 19. 12:33
 33/49 anonim ***** válasza:
100%
mi van ha a ronda buta paraszt gazdag? Akkor más a helyzet?
2015. ápr. 19. 12:37
 34/49 anonim ***** válasza:

tuti nem volt még normális kapcsolatod.....

szóval összejönnél egy ilyennel... mert van pénze?

[link] (tudom, hogy egy színész)

oké nem buta, esze van és kedves? de komolyan ennyire mind1? és akkor igen majd úgy dughat Téged ahogy akar? szánalmas egy lány vagy...komolyan

2015. ápr. 19. 12:38
 35/49 anonim ***** válasza:
100%
És mi honnan tudjuk, hogy szép vagy kedves csinos aranyos, etc? Lehet bűn ronda vagy és elvárod hogy legyen egy pasi aki eltart téged, illetve nem várod el , hogy eltartson csak ne legyen csóró.
2015. ápr. 19. 12:39
 36/49 anonim ***** válasza:
5%
Akkor te legalább nem a nyomorék veled egykorúakra(lásd gyk-s válaszolók 90%-a) vagy ráállva, hanem az igazi férfiakra.
2015. ápr. 19. 12:41
 37/49 A kérdező kommentje:
Rengeteget foglalkozom a megjelenésemmel és a tanulással is. És mindig kedves vagyok másokhoz. Csak zavar, hogy sokan azért szidtak, ha elutasítottam őket, mert hogy pénzéhes vagyok. Közben ők nemhogy pénzt, nagyon mást se tudtak felmutatni, azon kívül, hogy hős szerelmesek, És ez szánalmas.
2015. ápr. 19. 12:41
 38/49 anonim ***** válasza:
82%
Menj el Dubaiba k*rvának, ne félj ott kapsz majd pénzt... Ha tényleg olyan "szép, csinos, értelmes, aranyos, és kedves" vagy persze...
2015. ápr. 19. 12:46
 39/49 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező, te annyira sötét vagy, h az ilyennek egyszerűen nincs joga élni.
2015. ápr. 19. 12:48
 40/49 anonim ***** válasza:
55%
igazat szólt a 38as :D pénzéhes vagy semmi több :D
2015. ápr. 19. 12:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!