Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gongban vagyok! Mi volt ez? :c 16/L
Figyelt kérdés
Most van egy barátom, szeretem-imádom, de a múltkor rámjött az nem rég, hogy nem szeretem most meg pár napja eszembejutott, hogy úristen.. Mi az, hogy nem szeretem:o Annyira nagyon szeretem, hogy nem igaz nem értem ez miért jött meg honnan :c szoktak lenni ilyen "hullámvölgyek" Tudom és érzem, hogy ő nekem a tökéletes meg az első barátom, nagyon különleges nekem! Ezt miért éreztem? Veletek történt ilyen?2015. márc. 29. 03:40
11/13 anonim válasza:
a nők mindig othagyák szegény paskatXD
12/13 anonim válasza:
hülye liba pff
dunag szét a pasid, hogy meghalnál
13/13 anonim válasza:
A 3. válaszolónak lehet valami igaza, mert amikor az ember menstruál, a hangulata is egészen más lesz. Tapasztaltam. De ha néha így érzel, néha úgy a barátoddal kapcsolatban, akkor az azt jelenti, egyrészt hogy túl fiatal vagy még egy kapcsolathoz, másrészt, hogy nem vagy bele szerelmes. Majd a következő barátok közül talán lesz valaki, aki bele is tudsz szeretni, és akkor nem fogod néha úgy érzeni, hogy nem szereted eléggé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!