Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az a helyzetem hogy kicsit több mint fèl ève lett vège egy majdnem háromèves kapcsolatomnak. Jelenleg 8honapja èlek nèmetországban egy ètteremben dolgozom bároskènt. Egy jo ideje már ismerjük egymást egy sráccal és multhéten találkoztunk egy egésznapot és egy egész estét együtt töltöttünk (ő is kint dolgozik bárosként csak máshol és másik étteremben ami a mienkhez kapcsolodik) bejövünk egymásnak és mindketten jol éreztük magunkat egymással és minden nap beszélünk jövöhéten is találkozunk. De tanácstalan vagyok. Beszélgettünk dolgokrol, rola, rólam. Szóba jöttek a kapcsolataink és én ugy fejtettem ki magam hogy nem akarok kapcsolatot de utánna ő is. De én el tudnám viselni hogy vele legyek meg jó lenne ha sikerülne. De ő is utal a dolgokra. Ugyanugy hiányzom neki mint ö nekem. Meg tesz ő is megjegyzéseket. Most vagyok elsőnek ilyen tanácstalan pedig voltam már hasonlo szituba. meg igazából kicsit tartok a pofára eséstől is. Szerintetek mit csináljak hogy közelítsek ugy a dolgokra hogy kicsit tudjam kifejteni a dolgokbol hogy sikerülhetne e? Köszönöm előre is a válaszokat.

2015. márc. 19. 21:46
 1/3 Chone ***** válasza:
Szerintem beszélgessetek tovább, találkozgassatok, nem kell külön kitérned a dologra, csak hallgass a szívedre, amit diktál. Tudom, hogy közhely, de tényleg szerintem ez a megoldás. Utána már úgyis úgy alakul ahogy szeretnétek. Gondolom fiatal vagy, miért ne élhetnéd az életedet, 8 hónapja már nélkülözöl, akkor már ideje megosztani valakivel újra az életed.
2015. márc. 19. 21:52
 2/3 kittyke116 válasza:
Ha nagyon tetszik a srác akkor szerintem légy vele öszinte mert lehet mind a ketten féltek a pofra eséstöl és egyikötök sem mer lépni-kezdeményezni.ha nem teszed lehet késöbb megbánod (tapasztalat alapján mondom)
2015. márc. 19. 22:02
 3/3 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok. Van némi tapasztalatom csak az utolsó kapcsolatom annyira ki készített és gátlást okozott bennem hogy egyszerűen félek (elég sok dolgon mentem keresztűl)és így ezért vagyok tanácstanan. De köszönöm a váladzotokat. Igyekszem megfogadni.
2015. márc. 19. 23:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!