Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? :' (
Úgy néz ki oltári nagy hibát követtem el… barátom most tervez egyetemre menni a városban, én majd jövőre, de Pestre, ami nincs valami közel. Mindkettőnknek jók az esélyei a bejutásra. Az én terveimet viszont a barátomnak még nem mondtam el, viszont ma apukám elszólta magát, mikor találkoztak.
Ez lenne a legnagyobb baj tudom, de sajnos régebben a kapcsolatunk elején elmondtam a barátomnak, hogy nekem nem menne a távkapcsolat és volt olyan srác, akivel azért utasítottam el a kapcsolatot, mert 1 hónapra a megismerkedésünk után Pestre ment tanulni.
Most ezeket mind a fejemhez vágta majd annyit üzent, hogy kiengedi a gőzt, legjobb lenne, ha nem keresném egy pár napig. És meg kell emésztenie, hogy nagyjából 1 év van hátra az egészből, ami köztünk van, mert én úgyse bírom ki ha 2 hetente látom és nekem a távkapcsolat nem pálya - ergó mindent, amit régen mondtam a fejemhez vágott.
Csak számomra van olyan fontos, hogy én nem akarom elveszíteni, de szerinte ezzel csak megakarom őt nyugtatni, hisz úgyse igaz, mert abban se voltam őszinte, hogy elmondjam a továbbtanulási szándékom (nem kérdezte).
Megtennék bármit érte, ha lehetne. Ilyenkor forduljak a fal felé és sírjak? Semmi nem jut sz eszembe, a gondolatok a fejemben össze-vissza vannak. Csak ezt tudnám tenni.
Ha mindketten lehiggadtatok akkor üljetek le ezt megbeszélni. mondd el,hogy megváltoztál azóta, és hogy ő vele komolyan gondolod; nem akarod őt elveszíteni, és h nem állt szándékodban elhallgatni előle ezt a dolgot, csak féltél h így reagál.
a sírás semmit nem old meg, próbálj érveket keresni a beszélgetéshez.
hazudsz magadnak. nem olyan fontos neked a srác ha otthagyod.
nem is értem mi van ?:D
Nők-.... és a konzekvens viselkedés két külön fogalom...
jó vele? maradj vele
nem olyan jó vele? fontosabb az egyetem? hagyd ott, de ne hazudj magadnak meg neki, hogy fontos neked. egy f... az!
24 f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!