Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy van barátom és nagyon szeretem, de van egy srác akivel régen volt valami és valahogy sosem tudunk tartósan elválni egymástól.. A barátom nagyon féltékeny rá és igen jó pasi, de én nem úgy szeretem. Nem barát annál több. És hiányzik ha nem beszélünk akármilyen boldog vagyok.. A baj hogy ő nem akar a barátom lenni és azt hiszem szeret? Micsináljak? Mi a véleményetek mi ez?2015. jan. 13. 15:35
1/29 anonim válasza:
Gyűjtöd a hódolókat. Ha szeretnél egy komoly kapcsolatot a barátoddal, aki tartsd tiszteletben őt, ne "barátkozz" olyan fiúkkal, akik hajtanak. Vagy válaszd a másik fiút. De ne játssz velük.
2/29 A kérdező kommentje:
Dehogy gyűjtöm.. Ő nem olyan
2015. jan. 13. 15:39
3/29 anonim válasza:
Most mondjam azt, hogy az a normális, ha egy egészséges férfi nem akar nőnek lelki szemetese lenni, nem pálya neki az, hogy egy általa kívánt nő "leki társként" vele akarja megbeszélni bizalmasan magánéletét. Ha egy kívánatos ételt nem nekem főznek, akkor nem vagyok kíváncsi az illatára.
4/29 A kérdező kommentje:
Nem a fiú viselkedését nem értem hanem hogy mi ez? Én nem hiszek a reinkarnációban de mégis olyan mintha már ismertük volna egymást előző életünkben. Miért hiányzik ha nem szeretem?
2015. jan. 13. 15:48
5/29 anonim válasza:
Szimplán csak azért, mert tudott valamit adni, ami neked jól esett: oda volt érted, fontos voltál neki.
Ha már nem is a szerelmére, de a rajongására talán igényt érzel most is.
6/29 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség sosem volt nyálas
2015. jan. 13. 16:05
7/29 anonim válasza:
Mert valami hiányzik a kapcsolatodból.Ha minden rendben lenne,nem tennél fel ilyen kérdést egy másik pasival kapcsolatban.Ha ilyen kérdések átfutnak az agyadon,akkor a kapcsolatod nem happy.
8/29 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne a kapcsolatom boldog nem lennék vele
2015. jan. 13. 16:40
9/29 anonim válasza:
Akkor nem szereted eléggé a jelenlegi barátodat.
Én is voltam ilyesmi helyzetben, még úgy kábé 10-14 évesen, és csak később jöttem rá, hogy az amit akkor hittem húdeszerelemnek, rohadtul nem volt az.
Érezni fogod, ha tényleg szerelmes vagy. Ha meg nem, akkor abból feltétlenül rájössz, hogy nem fogsz ilyen helyzetekbe kavarodni...
10/29 A kérdező kommentje:
Ne haragudj 21 vagyok voltam már szerelmes és már azt hittem h felnőtt korban nincs ilyen. És most szerelmes vagyok a barátomba
2015. jan. 16. 23:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!