Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet ez?
Én nem haragszom... :D Szintén 21 éves vagyok.
Elhiszem hogy voltál szerelmes, még azt is hogy a barátodba is az vagy, de továbbra is az a véleményem, hogy nem szereted eléggé, ha közben más srác is szóba jöhet(ne).
Én is szerettem már srácot, úgy hogy közben más is tetszett.
A barátom mellett ilyet nem érzek. (És nem friss kapcsolat; 5 éve együtt vagyunk.)
Véleményt kértél, leírtam. Gondolkodsz rajta, vagy lesz*rod. Nekem mindegy.. :)
Ez egy érdekes helyzet. Én is voltam már hasonló helyzetben. Nekem vőlegényem volt és megtetszett egy férfi, akit korábban nem ismertem. Na jó, nem megtetszett, hanem olyan szerelmes lettem, mint az atom. A vőlegényemet is szerettem, de az a kapcsolat már nagyon döglődött, de valahogy egyikünk se akart neki véget vetni, mert kényelmes volt. Mindketten családot akartunk, stb. Közben a vőlegényemnek is volt egy barátja, aki egyébként az exe, és mindketten szentül bizonygatták, hogy csak barátok. Valójában ez jóval több volt, mint barátság, hiába szakítottak már 4 évvel azelőtt, hogy megismertem volna a vőlegényemet.
Végül elgondolkoztam, hogy mi hiányzik a kapcsolatomból, amit ez a másik férfi kompenzál. Odafigyelt rám, érdeklődött, foglalkozott velem. De csak, mint barát. De tényleg, őszintén érdekelték a problémáim, jóval többet segített, mint az exem, amikor még együtt voltam vele. Úgy érzetem, hogy jobban számíthatok rá, mint a páromra, és azóta bebizonyosodott, hogy ez igaz is. Úgyhogy szakítottam a vőlegényemmel, aki ettől teljesen kikészült. Majd 2 hónap múlva összejött az exével, rá 1 hónapra össze is költöztek, boldogan élnek együtt. Ennyit arról, hogy ők csak barátok, meg hogy exem sose kezdené vele újra, mert a csaj anno megcsalta, stb.
Akibe pedig én vagyok szerelmes, változatlanul csak barátként érdeklődik irántam. Már kezdek beletörődni, és igazából jól érzem magam vele. De ez is egy olyan kapcsolat, ami nem működne, ha lenne párom, mert egy férfi se viselné el, hogy van egy "konkurencia". Még akkor se, ha sose szexeltünk, sőt, a közelében se voltunk. És mondta is nekem, hogy fél attól, hogy ez az egész csak addig tart, amíg lesz valakim. Ugyanakkor küld is, hogy pasizzak. 27N
Ne az én részemet nézd, hanem azt, hogy az exem összejött az exével. Amikor együtt voltunk, ő is boldog volt, együtt éltünk, terveztük az esküvőnket, a gyerekek neveit, stb. Mégse volt kerek a kapcsolatunk. Valami hiányzott. Nekem is, és neki is. Leginkább a szerelem. Csak úgy beértük egymással, hogy jó lesz ez, mert igazából jó volt, csak eléggé lagymatag.
Exem és az exe is "barátok" voltak. Messze éltek egymástól, mégis heti szinten beszéltek telefonon, szerintem a csaj többet tudott rólam, mint én magamról. Minden problémánkat elmondta neki úgy, hogy én erről nem is tudtam. Ha hazajött látogatóba, nálunk aludt, meg ilyenek. Persze én is birka voltam, hogy ezt eltűrtem, de hitegettem magam, hogy csak barátok. Nem, ez jóval több volt annál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!