Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi lehet ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy van barátom és nagyon szeretem, de van egy srác akivel régen volt valami és valahogy sosem tudunk tartósan elválni egymástól.. A barátom nagyon féltékeny rá és igen jó pasi, de én nem úgy szeretem. Nem barát annál több. És hiányzik ha nem beszélünk akármilyen boldog vagyok.. A baj hogy ő nem akar a barátom lenni és azt hiszem szeret? Micsináljak? Mi a véleményetek mi ez?

2015. jan. 13. 15:35
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Én nem haragszom... :D Szintén 21 éves vagyok.

Elhiszem hogy voltál szerelmes, még azt is hogy a barátodba is az vagy, de továbbra is az a véleményem, hogy nem szereted eléggé, ha közben más srác is szóba jöhet(ne).

Én is szerettem már srácot, úgy hogy közben más is tetszett.

A barátom mellett ilyet nem érzek. (És nem friss kapcsolat; 5 éve együtt vagyunk.)

Véleményt kértél, leírtam. Gondolkodsz rajta, vagy lesz*rod. Nekem mindegy.. :)

2015. jan. 17. 20:43
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
21 éves vagy, kérdező, és semmit sem tudsz az életről. Az, hogy szereted a barátodat, nem jelenti azt, hogy szexuálisan is ő a legvonzóbb férfi számodra. És tudod, miért nem? Mert nem ő az igazi! Szereted, de szerelem és szerelem közt ég és föld a különbség. Majd, ha egyszer megtalálod a nagy Ő-t, akkor rájössz. (Nekem közel 50 kapcsolatomba, és 40 évembe került.)
2015. jan. 17. 20:51
 13/29 A kérdező kommentje:
Jó rosszul tettem fel s kérdést. Mert nekem az a srác már szóba se jöhet. Csak jó vele lenni és nem értem hogy mi az a kötelék 2 ember között hogy nem bírják egymás nélkül de nem barátok nem is szerelmesek..
2015. jan. 18. 10:20
 14/29 anonim ***** válasza:
Ezt fizikai vonzalomnak hívják. Lesz még ilyen az életedben egy pár. De azt nem értem, miért nem lehet köztetek semmi?
2015. jan. 19. 11:38
 15/29 A kérdező kommentje:
Az anyja utál... Meg rengeteg konfliktus volt... Tényleg rengeteg hülyeséget csinált miattam.. És sosem lesz már olyan mint régen. Meg szeretem a barátom..
2015. jan. 19. 12:39
 16/29 anonim ***** válasza:

Ez egy érdekes helyzet. Én is voltam már hasonló helyzetben. Nekem vőlegényem volt és megtetszett egy férfi, akit korábban nem ismertem. Na jó, nem megtetszett, hanem olyan szerelmes lettem, mint az atom. A vőlegényemet is szerettem, de az a kapcsolat már nagyon döglődött, de valahogy egyikünk se akart neki véget vetni, mert kényelmes volt. Mindketten családot akartunk, stb. Közben a vőlegényemnek is volt egy barátja, aki egyébként az exe, és mindketten szentül bizonygatták, hogy csak barátok. Valójában ez jóval több volt, mint barátság, hiába szakítottak már 4 évvel azelőtt, hogy megismertem volna a vőlegényemet.

Végül elgondolkoztam, hogy mi hiányzik a kapcsolatomból, amit ez a másik férfi kompenzál. Odafigyelt rám, érdeklődött, foglalkozott velem. De csak, mint barát. De tényleg, őszintén érdekelték a problémáim, jóval többet segített, mint az exem, amikor még együtt voltam vele. Úgy érzetem, hogy jobban számíthatok rá, mint a páromra, és azóta bebizonyosodott, hogy ez igaz is. Úgyhogy szakítottam a vőlegényemmel, aki ettől teljesen kikészült. Majd 2 hónap múlva összejött az exével, rá 1 hónapra össze is költöztek, boldogan élnek együtt. Ennyit arról, hogy ők csak barátok, meg hogy exem sose kezdené vele újra, mert a csaj anno megcsalta, stb.

Akibe pedig én vagyok szerelmes, változatlanul csak barátként érdeklődik irántam. Már kezdek beletörődni, és igazából jól érzem magam vele. De ez is egy olyan kapcsolat, ami nem működne, ha lenne párom, mert egy férfi se viselné el, hogy van egy "konkurencia". Még akkor se, ha sose szexeltünk, sőt, a közelében se voltunk. És mondta is nekem, hogy fél attól, hogy ez az egész csak addig tart, amíg lesz valakim. Ugyanakkor küld is, hogy pasizzak. 27N

2015. máj. 22. 12:28
 17/29 A kérdező kommentje:
De felém érdeklődik az a másik srác és lehetett volna valami. Nem tudom hova tenni... De a barátommal boldog vagyok. Csak sose teljes mert nagyon hiányzik az a pasi mindegy micsinált... :(
2015. máj. 22. 12:34
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Ne az én részemet nézd, hanem azt, hogy az exem összejött az exével. Amikor együtt voltunk, ő is boldog volt, együtt éltünk, terveztük az esküvőnket, a gyerekek neveit, stb. Mégse volt kerek a kapcsolatunk. Valami hiányzott. Nekem is, és neki is. Leginkább a szerelem. Csak úgy beértük egymással, hogy jó lesz ez, mert igazából jó volt, csak eléggé lagymatag.

Exem és az exe is "barátok" voltak. Messze éltek egymástól, mégis heti szinten beszéltek telefonon, szerintem a csaj többet tudott rólam, mint én magamról. Minden problémánkat elmondta neki úgy, hogy én erről nem is tudtam. Ha hazajött látogatóba, nálunk aludt, meg ilyenek. Persze én is birka voltam, hogy ezt eltűrtem, de hitegettem magam, hogy csak barátok. Nem, ez jóval több volt annál.

2015. máj. 23. 13:23
 19/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom.. Azt mondod szeretem azt fiút? Akkor miért érzem hogy a barátomba vagyok szerelmes?
2015. máj. 23. 13:25
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párodba lennél szerelmes, eszedbe se jutna más. Nem gondolkoznál rajta, hogy akkor most mi van. Lehet, hogy szereted, de valami hiányzik a kapcsolatotokból.
2015. máj. 24. 02:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!