Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi lehet ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy van barátom és nagyon szeretem, de van egy srác akivel régen volt valami és valahogy sosem tudunk tartósan elválni egymástól.. A barátom nagyon féltékeny rá és igen jó pasi, de én nem úgy szeretem. Nem barát annál több. És hiányzik ha nem beszélünk akármilyen boldog vagyok.. A baj hogy ő nem akar a barátom lenni és azt hiszem szeret? Micsináljak? Mi a véleményetek mi ez?

2015. jan. 13. 15:35
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Még most sincs vége volt egy kis szünet de nem megy ki a fejemből :(
2017. jún. 23. 02:17
 22/29 anonim ***** válasza:
Ez akkor van amikor elmúlik a rózsaszín köd !És ràjössz hogy a párodnak is vannak hibài és talàlsz egy másik pasit akiben meg van amit kerestél!Szóval lehet hogy szereted a párodat de már nem úgy mint az elején !
2017. jún. 23. 18:35
 23/29 A kérdező kommentje:
Ez már azért kicsit régebben kezdődött de köszi :)
2017. jún. 23. 23:37
 24/29 anonim ***** válasza:

Miquel-12 es válaszra reagálva:

" Az, hogy szereted a barátodat, nem jelenti azt, hogy szexuálisan is ő a legvonzóbb férfi számodra....Mert nem ő az igazi!"

Most lehet keverlek másik felhazsnálóval, de itt mintha nálad olvastam volna olyat, hogy a feleséged mellett voltak kalandjaid, pedig szerelmes vagy belé és ő az igazi. Nemde? Mert ez így picit amolyan ellentmondás. (Ha keverlek mással, akkor vedd tárgytalannak, csak érdekelt)

Kérdező:

Tudom milyen helyzet, mert voltam benne.

Annyi különbséggel, hogy nem vallom magamnak szerelmesnek a barátomba, nem éreztem rózsaszín ködöt sem soha, s nem lángolok. Nem is lángoltam. Egyszerűen csak szeretem, mély szeretettel, kötődéssel.

Akkor egy fiú barátommal voltunk így, mint te.

Barátság+ vonzalom, együtt szinte más dimenzióba voltunk olykor, jól éreztük magunkat. De minketten kapcsoaltban voltunk/vagyunk, ez sem volt szerelem.

Azóta megszakítottuk a napi kapcsolatot.

Borzalmas volt az azt követő pár hónap, nagyon hiányzott sokszor, teljesen szürkék voltak a napjaim hogy nem volt ott többet. Amikor újra találkoztunk pedig minden ugyanolyan volt.

Most, ennyi idő elteltével, már lecsengett nálam ez az érzés, és már nem hiányzik, de nincs is itthon, ez segített. És utólag azt mondom, hogy így jó.

Nálad nem tudom, hogy ez szerelem-e, de valószínűleg ahhoz hasonló, vagy ebből kialakuló dologról van szó. Én lezártam a dolgot, de ilyenkor szerintem lehet bármi, csak attól függ, mit akarsz.

26N

2017. jún. 30. 08:16
 25/29 anonim ***** válasza:
Valószínű kötődöl hozzà !Én nàlam akkor kezdődött mikor az exem nem foglalkozott velem és hisnyzott vmi az életemböl !
2017. jún. 30. 08:17
 26/29 anonim ***** válasza:
hiànyzott*És nem a fizikai kötődésről beszélek hanem a lelki részéről !
2017. jún. 30. 08:17
 27/29 anonim ***** válasza:
Nekem akkor volt ilyen mikor a páromba mar nem voltam szerelmes mert egy masik fél felkeltette az érdeklődésemet és nem múlt el az a furcsa érzés amikor meglatod és szószerint pillangók röpködnek a gyomromba.
2017. nov. 4. 10:55
 28/29 anonim ***** válasza:
De sztem sem szerelem hanem vmi hasonló.Még csak kötődsz hozzà aztàn ha felkeresed akkor sztem több is lehet .Vmi olyat ad neked ez a szemêly amit a parod nem tud megadni persze erről ő nem tehet de sztem ez is elég ahhoz hogy ràgyere hogy màr nem szereted a pàrodat és nem kötődsz hozzà jobban mint ehhez a személyhez .
2017. nov. 4. 10:59
 29/29 anonim ***** válasza:
Oké,elhiszem,hogy szereted a barátodat.Csak az a másik mégis érdekel téged,és piszkálja a fantáziádat.Ez nem véletlen.Talán mégsem a pasid az,akire vágysz,hanem az a másik.Nem csak,mert vonz,hanem mert lelkileg is kötődsz hozzá.
2017. nov. 4. 11:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!