Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet ez?
Miquel-12 es válaszra reagálva:
" Az, hogy szereted a barátodat, nem jelenti azt, hogy szexuálisan is ő a legvonzóbb férfi számodra....Mert nem ő az igazi!"
Most lehet keverlek másik felhazsnálóval, de itt mintha nálad olvastam volna olyat, hogy a feleséged mellett voltak kalandjaid, pedig szerelmes vagy belé és ő az igazi. Nemde? Mert ez így picit amolyan ellentmondás. (Ha keverlek mással, akkor vedd tárgytalannak, csak érdekelt)
Kérdező:
Tudom milyen helyzet, mert voltam benne.
Annyi különbséggel, hogy nem vallom magamnak szerelmesnek a barátomba, nem éreztem rózsaszín ködöt sem soha, s nem lángolok. Nem is lángoltam. Egyszerűen csak szeretem, mély szeretettel, kötődéssel.
Akkor egy fiú barátommal voltunk így, mint te.
Barátság+ vonzalom, együtt szinte más dimenzióba voltunk olykor, jól éreztük magunkat. De minketten kapcsoaltban voltunk/vagyunk, ez sem volt szerelem.
Azóta megszakítottuk a napi kapcsolatot.
Borzalmas volt az azt követő pár hónap, nagyon hiányzott sokszor, teljesen szürkék voltak a napjaim hogy nem volt ott többet. Amikor újra találkoztunk pedig minden ugyanolyan volt.
Most, ennyi idő elteltével, már lecsengett nálam ez az érzés, és már nem hiányzik, de nincs is itthon, ez segített. És utólag azt mondom, hogy így jó.
Nálad nem tudom, hogy ez szerelem-e, de valószínűleg ahhoz hasonló, vagy ebből kialakuló dologról van szó. Én lezártam a dolgot, de ilyenkor szerintem lehet bármi, csak attól függ, mit akarsz.
26N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!