Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek?
Már annyira unom, h 19 vagyok és nincs és nem volt egy barátom sem. Pedig kedves lány vagyok és értelmes is, de már annyira bánt és elegem van belőle, hogy nem tudom h ki a nagy Ő. Úgy érzem h még a közelében sem vagyok az igazságnak. Én annyira szeretném, ha tudnék arról, h létezik nekem és szeret és ő is tudna rólam stb. ..Pedig biztos vannak egy páran, akiknek tetszek, de nem mondják meg, vagy azért mert nem vagyok menő vagy mert félnek...
Hát számomra ez elég lehetetlen helyzet. Pedig szerintem nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel. Nem akarok itt ismerkedni. Inkább csak vigasztalásra szorulok és remélem egyszer szembejön velem az utcán és rám köszön és majd lesz valami... ha nem tudtok mást, megvigasztalnátok?
Nem akarlak megbántani, de nekem ebből a pár sorból olyan, mintha könnyen kitudnának téged ugrasztani, egyből felkapod a vizet minden hülyeségre, nemtudom mennyire szereted ha csak viccelődnek veled, de ha nem veszed a lapot és ilyen vagy élőben is akkor ez a probléma. A fiúk szeretnek viccelődve kerülni közelebb egy lányhoz, de ezt minden fiú utálja. :D
19F
Hú de jó a műsor, jobb mint egy szappanopera.
[link] :P
Nekem se volt még kapcsolatom, én is 19 vagyok csak az ellenkező nem kivitelbe. Ne foglalkozó vele, ne görcsölj rá, majd jön az igazi ha jönnie kell. Vagy nem, de akkor meg szarni rá. :P
11-es Most vegyem viccnek a hozzá nem értésedet.
1.Semmit az ég világon nem tudsz rólam és egyetlen kérdés alapján megítélsz.
2. Értelmes ember ilyet nem csinál.
3. Te se vagy még férfi csak egy nagy f@s* .
Ó bocsi viiicc volt.... :DDD :PP
Kérdező, 19 évesen az IGAZIT, a nagy Ő-t, meg ezeket szerintem irreális várnod. 17 éves korom óta majdhogynem sosem vagyok szingli, de bőven nem azzal járok, akivel 19 évesen összejöttem. Jó is lenne, elcseszném az egész életem vele. És nem mondhatom, hogy ribi vagy népszerű lettem volna. Egyszerűen csak jártam társaságba, kedvesen fogadtam mindenki közeledését, aztán amikor valakinek viszonozni tudtam a szimpátiáját, összejöttem vele.
És olyan nincs, hogy csak úgy az utcán szembejön veled és leszólít. Azaz van, de az nagyon ritka. A romantikus filmek a valóságban majdhogynem sosem történnek meg, és ha mégis, akkor sem pont úgy, mint a filmben. Csak egy példa: exemmel mikor szakítottam, hirtelen megjelent az ajtóm előtt, virággal meg bonbonnal, ahogyan a filmekben. Romantikus, mi? :) Na, képzeld el ezt hússzor, kb minden másnap lejátszódva. Az egyik alkalommal meg is kérte a kezem. Aztán meg csodálkozott, hogy mégis, miért utasítom vissza. Mert dehát ez a filmekben működik.
Ne legyél kétségbeesett, ez egy örök tanács. Legyél életvidám és önálló, járj társaságba, nevess és szórakozz sokat, és akkor bizonyára lesz valaki, akinek felkelted az érdeklődését. És ez főleg azért is jó, mert akkor valószínűleg olyan pasinak tetszel meg, akinek az önmagadért tetszel, és nem egy előre kicsinosított, megjátszott valaki. Nem hiszem, hogy én vagyok a csodabogár, akinek ez csak úgy zsigerből megy, szerintem némi bátorsággal működhet ez akárkinek :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!