Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Segítség, mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MrMrs kérdése:

Segítség, mit csináljak? Többi lent

Figyelt kérdés

Egy pár hónappal ezelőtt elkezdtem egy fiúval beszélgetni,legyen ő most Feri. Belémszeretett Feri, találkoztunk mindig stb. Nagyon szerettem... De nem kezdtünk el járni mert ő nem akart... Aztán az egyik barátjával közelebb kerültünk egymáshoz és elkezdtünk járni. Szeretem meg minden de nagyon hiányzik Feri. Nem tudom miért jöttem össze a haverjával,azt hittem már túl vagyok Ferin:( Még mindig szeretem:'( De ő már szerintem úgyse akar semmit tőlem.. Vagy nem tudom..

Mit csináljak?? Légyszi nemet és kort írjatok.

2014. nov. 22. 14:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem az,ami ennyire meg van bonyolítva sosem sül el jól. Ha Feri szeretne, akkor nem töketlenkedne, hanem összejött volna Veled, még mielőtt barátod lett volna. Az ilyen fiú vagy ennyire pipogya, vagy egyszerűen csak nem akar Tőled semmi (olyat). Egyik esetben sem érdemes fárasztani magad vele...ha engem kérdezel megpróbálod a barátoddal helyrehozni, ami nincs meg, vagy ha nem sikerül, akkor szakítani Vele, és egy új lappal indulni, kizárni mindkettőt az életedből, és megkeresni azt, akit szeretsz, és viszontszeret. 23/l
2014. nov. 22. 14:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi.
2014. nov. 22. 14:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!