Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első barátnőmmel együtt vagyunk egy ideje (pár hónap) és most kezdnek kiderülni a kis undorító titkok?
#29 Remélem van jobb dolga a válaszolónak :) Hoppá hoppá egó, megemlítettem az IQ témát és máris megy a lesajnálás. Nos z szomorú. De ha tényleg olyan "érett" akkor biztos észreveszi amikor a a személye felesleges. HA mégsem akkor elárulom, ez az a perc.Az IQ-t meg inkább ne firtassuk tovább szerintem.További szép napot.
#30 A terrorizálástól még bőven messze vagyunk. Egyébként más ha én mondom azt, hogy bohócnak érzem magam, vagy ti bohócoztok le.Van egy kis különbség. Mondhatnám úgy, hogy nincs joga senkinek ehhez meg ahhoz blabla de ezt már elsütötték
" Mert magamat kigúnyolom, ha kell, De hogy más mondja, azt nem tűröm el!" (Cyrano de Bergerac)
Majd a kor, tapasztalat előrehaladtával megtanulod: az élet nem fekete-fehér! Ne vedd olyan komolyan az egódat! Jobb lenne ha nem másokra hallgatnál, hanem az érzéseidre!
Ezt 30 év házassággal a hátam mögött mondom!
Bergerác?
Amúgy a harisnya mellé vibrit nbem találtál még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!