Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Első barátnőmmel együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első barátnőmmel együtt vagyunk egy ideje (pár hónap) és most kezdnek kiderülni a kis undorító titkok?

Figyelt kérdés
Azt tudtam hogy nem szűz (5 évig barátja volt) de megnyugtatott, hogy a szájszüzességét (tudom nevetésges) én vehetem el. A napokban véletlenül elejtett egy infót(tudja milyen ízű) és én furcsálltam. Úgy kellett kihúzni belőle, és na lám kiderült, hogy lelkiekben néhányzor rákészült. Ma meg kiderült hogy na jó igazából már többször is kielégítette az exét orálisan. Mit tegyek? bohócnak érzem magam és nem az első ilyen.

2014. nov. 5. 22:09
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

#29 Remélem van jobb dolga a válaszolónak :) Hoppá hoppá egó, megemlítettem az IQ témát és máris megy a lesajnálás. Nos z szomorú. De ha tényleg olyan "érett" akkor biztos észreveszi amikor a a személye felesleges. HA mégsem akkor elárulom, ez az a perc.Az IQ-t meg inkább ne firtassuk tovább szerintem.További szép napot.

#30 A terrorizálástól még bőven messze vagyunk. Egyébként más ha én mondom azt, hogy bohócnak érzem magam, vagy ti bohócoztok le.Van egy kis különbség. Mondhatnám úgy, hogy nincs joga senkinek ehhez meg ahhoz blabla de ezt már elsütötték

2014. nov. 6. 06:40
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Ez annyira tipikus. Itt egyedül csak te sértegetsz engem, azért mert igazam van. Sajnálom, hogy ilyen vagy.
2014. nov. 6. 07:38
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

" Mert magamat kigúnyolom, ha kell, De hogy más mondja, azt nem tűröm el!" (Cyrano de Bergerac)

Majd a kor, tapasztalat előrehaladtával megtanulod: az élet nem fekete-fehér! Ne vedd olyan komolyan az egódat! Jobb lenne ha nem másokra hallgatnál, hanem az érzéseidre!

Ezt 30 év házassággal a hátam mögött mondom!

2014. nov. 6. 11:08
 34/35 anonim ***** válasza:

Bergerác?

Amúgy a harisnya mellé vibrit nbem találtál még?

2014. nov. 6. 11:09
 35/35 anonim ***** válasza:
Szerintem eléggé felfújod a dolgot. Egyáltalán nem undorító kis titok az, hogy az exét is kielégítette orálisan. Egy normális kapcsolatban ez így működik. Nyilván azért nem mondta el, mert ismert már, hogy így reagálnál rá és gondolom nem akart vitát. A harisnyatartós problémádat még annyira sem értem. Ahelyett hogy örülnél neki, hogy jól néz ki benne és nem azon agyalnál, hogy mikor vette. Nyilván nem fogjuk lecserélni az egész ruhatárunkat csak azért, hogy nehogy olyan legyen rajtunk, ami már előző kapcsolatban is volt, ez nonszensz...ha a következő barátnőd megkérdezné tőled, hogy egy alsógatya volt-e már rajtad mielőtt lefeküdtél valakivel, akkor te mit szólnál hozzá? Hülyének néznéd nem? Bár lehet hogy neked ilyen lány kéne és akkor megtalálnátok egymást...szerintem ha kicsit is szereted a barátnődet akkor leállsz ezekkel a hülyeségekkel, mert a végén még otthagy...25/l
2014. nov. 6. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!