Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Első barátnőmmel együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első barátnőmmel együtt vagyunk egy ideje (pár hónap) és most kezdnek kiderülni a kis undorító titkok?

Figyelt kérdés
Azt tudtam hogy nem szűz (5 évig barátja volt) de megnyugtatott, hogy a szájszüzességét (tudom nevetésges) én vehetem el. A napokban véletlenül elejtett egy infót(tudja milyen ízű) és én furcsálltam. Úgy kellett kihúzni belőle, és na lám kiderült, hogy lelkiekben néhányzor rákészült. Ma meg kiderült hogy na jó igazából már többször is kielégítette az exét orálisan. Mit tegyek? bohócnak érzem magam és nem az első ilyen.

2014. nov. 5. 22:09
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
78%
Ezt a sok hím soviniszta palántát! #14 cserélje le a ruhatárát! Nem?
2014. nov. 5. 22:47
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked az lenne a segítő szándék, hogy megveregetem a vállad sajnálva, akkor bocs, de nem.

Ugyanis sajnos igazam van. Tipikus hiba. Tényleg egy bohóc vagy.

Aki meg azt írta, hogy "ha olyat venne fel, ami már volt mással rajta." nos te inkább ne csajozz, vagy legyen pénzed komplett új ruhatárra. :)

Kérdező: éretlen vagy.

2014. nov. 5. 22:49
 23/35 A kérdező kommentje:
Hát végül is ez is egy vélemény. Habár én alapból nem mászok bele olyan dolgokba ahol csak sértegetni akarok :) Bár ez inkább intelligencia mint érettség kérdése.
2014. nov. 5. 22:52
 24/35 anonim ***** válasza:
Hány éves a lány?
 25/35 A kérdező kommentje:
18
 26/35 anonim ***** válasza:
21%

emberek! miért a kérdezőt osztjátok? bohóc azért, mert hitt a lánynak, akivel van és nem feltételezte, hogy hazudik? szerintem ez szimpla bizalom. mivel egy normális kapcsolatban nincs helye hazugságnak.

komolyan nem értem, miért bántjátok. alapvetően, ha őt érzékenyen érintené a téma, DE nem csinál a csajával jelenetet, hisztinek sem nevezhetitek ezt, csak rágódik magában.

de itt a fő probléma szerintem a hazugság.

komolyan, a kérdezőt bántjátok, akit átvert a barátnője többször, mivel bízott benne?

nevetséges hozzáállás.

kérdezőnek csak annyit, hogy tanulj a hibádból, és ne higgy már el bármit a barátnődnek.

2014. nov. 5. 22:54
 27/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó :) Megpróbáltam egy idillt létrehozni ahol mindenki igazat mond meg stb. Csak hát fel kell ébredni mert ez nem egészen így megy
2014. nov. 5. 22:58
 28/35 anonim ***** válasza:
76%
Igen. Mint ahogy az is intelligencia kérdése, hogy nem kapásból támadsz, hanem elismered, hogy semmi közöd a barátnőd múltjához, semmi jogod faggatni őt ezekről a dolgokról, semmi jogod nyomást gyakorolni rá és végképp semmi jogod hisztizni, amikor megtörik. Ha te ezt a fene nagy hím egóddal sértésnek fogtad fel, akkor sajnállak az intelligencia szintedért, amire az előbb olyan büszke voltál.
2014. nov. 5. 22:59
 29/35 anonim ***** válasza:
26%

Igenis elvárom. Nem az egész ruhatárat, hanem azokat, amikben együtt enyelegtek. (Nekem pont a harisnya meg a hozzávalók a gyengéim, szóval ezt elvárom, hogy odafigyeljen rá).

Nincs szükségem csajozásra, mert boldog párkapcsolatban élek.

2014. nov. 5. 23:08
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd el az utolsó mondatod Kérdező a felvezetésben! Ki bohócozta le önmagát!

Nem csinál vele jelenetet? Ugye hozzászóló! Csak a szent Inkvizició elé vonta! És igen egy kapcsolatban nem szokás hazudni! Mint ahogy terrorizálni sem!

2014. nov. 5. 23:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!