Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első barátnőmmel együtt vagyunk egy ideje (pár hónap) és most kezdnek kiderülni a kis undorító titkok?
Ha neked az lenne a segítő szándék, hogy megveregetem a vállad sajnálva, akkor bocs, de nem.
Ugyanis sajnos igazam van. Tipikus hiba. Tényleg egy bohóc vagy.
Aki meg azt írta, hogy "ha olyat venne fel, ami már volt mással rajta." nos te inkább ne csajozz, vagy legyen pénzed komplett új ruhatárra. :)
Kérdező: éretlen vagy.
emberek! miért a kérdezőt osztjátok? bohóc azért, mert hitt a lánynak, akivel van és nem feltételezte, hogy hazudik? szerintem ez szimpla bizalom. mivel egy normális kapcsolatban nincs helye hazugságnak.
komolyan nem értem, miért bántjátok. alapvetően, ha őt érzékenyen érintené a téma, DE nem csinál a csajával jelenetet, hisztinek sem nevezhetitek ezt, csak rágódik magában.
de itt a fő probléma szerintem a hazugság.
komolyan, a kérdezőt bántjátok, akit átvert a barátnője többször, mivel bízott benne?
nevetséges hozzáállás.
kérdezőnek csak annyit, hogy tanulj a hibádból, és ne higgy már el bármit a barátnődnek.
Igenis elvárom. Nem az egész ruhatárat, hanem azokat, amikben együtt enyelegtek. (Nekem pont a harisnya meg a hozzávalók a gyengéim, szóval ezt elvárom, hogy odafigyeljen rá).
Nincs szükségem csajozásra, mert boldog párkapcsolatban élek.
Olvasd el az utolsó mondatod Kérdező a felvezetésben! Ki bohócozta le önmagát!
Nem csinál vele jelenetet? Ugye hozzászóló! Csak a szent Inkvizició elé vonta! És igen egy kapcsolatban nem szokás hazudni! Mint ahogy terrorizálni sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!