Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Első barátnőmmel együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első barátnőmmel együtt vagyunk egy ideje (pár hónap) és most kezdnek kiderülni a kis undorító titkok?

Figyelt kérdés
Azt tudtam hogy nem szűz (5 évig barátja volt) de megnyugtatott, hogy a szájszüzességét (tudom nevetésges) én vehetem el. A napokban véletlenül elejtett egy infót(tudja milyen ízű) és én furcsálltam. Úgy kellett kihúzni belőle, és na lám kiderült, hogy lelkiekben néhányzor rákészült. Ma meg kiderült hogy na jó igazából már többször is kielégítette az exét orálisan. Mit tegyek? bohócnak érzem magam és nem az első ilyen.

2014. nov. 5. 22:09
1 2 3 4
 11/35 RRR ***** válasza:
100%

gondolom ismer és nem akarta,hogy jelenetet csinálj

ne rágózz már a múlton

szexeljetek inkább ezerrel amikor lehet

2014. nov. 5. 22:33
 12/35 anonim ***** válasza:
81%
Magadból csináltál bohócot, hogy elhitted, az 5 év alatt egyszer sem oráloztak. A te ostobaságod pedig nem igazán az Ő hibája. :)
2014. nov. 5. 22:33
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy, ha rosszallóan megkérdeznek tőled valamit és tudod, hogy a válaszért elítélnek, akkor te is hazudsz. Miért? A nyomásra. A csaj ugyan így volt vele. Ha hozzávesszük, hogy a hímek a játékaikat tisztán szeretik, ebből adódik a te kis hisztike rohamod is, akkor végképp megértem. Bár én elhagynálak, mert semmi közöd nincs az előéletemhez. Nem hogy még részletesen beszámoljak róla.
2014. nov. 5. 22:36
 14/35 anonim ***** válasza:
56%
A te helyzetedben inkább a harisnyatartós dolgon akadnék ki. Engem eléggé lelombozna ha olyat venne fel, ami már volt mással rajta. Mindig az jutna eszembe, hogy valaki ezen már élvezkedett, stbstb (meg egy kis utálatot is kiváltana bennem). Az orális" szüzességet" meg nem gondolhattad te sem komolyan egy 5 éves kapcsolat után.
2014. nov. 5. 22:36
 15/35 anonim ***** válasza:
76%

Igazad van utolsó! Nem hisztis! Bohóc! Most csinál magából azt! Persze nem szép, hogy letagadta, de valószínüleg a kérdező is hozzájárult a viselkedésével. Ha nem mesél, hagyd békén a múltját! Ö se kérdezi meg, hogy 10 éves korodban is bevizeltél e!

Te cseszed el, az idegeire mész, és még te fogod r*bancozni, ha olyat keres akinek a jelen számit, nem a multjára féltékeny!

2014. nov. 5. 22:38
 16/35 A kérdező kommentje:
A harisnyatartóson rosszul lettem.Az orálost meg el sem akartam hinni. De gondoltam miért is hazudna.
2014. nov. 5. 22:40
 17/35 anonim ***** válasza:
Mire megirtam már nem az előttem szólonak szolt!
2014. nov. 5. 22:41
 18/35 A kérdező kommentje:
A bohócozást nem, de a segítő szándékot értékelem. Még ha egyesek nem képesek azt kifejezni.
2014. nov. 5. 22:43
 19/35 anonim ***** válasza:
49%
Néha azért mondd igazat is?
2014. nov. 5. 22:43
 20/35 A kérdező kommentje:
Hát remélem kedves utolsó :)
2014. nov. 5. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!