Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első barátnőmmel együtt vagyunk egy ideje (pár hónap) és most kezdnek kiderülni a kis undorító titkok?
A múltját nem tudja megváltoztatni.
Nyilván szeret téged, ezért nem monda el. Az meg, h kihúzod belőle, csak mérgezi kapcsolatot.
Attól, h nem te vagy az első a lány életében, még lehet hűséges, és lehetsz neki a number one.
Amúgy ahogy telik az idő egyre kevésbé találsz olyan 16 év feletti lányt aki nem szűz.
Igen jól írtad ez csak a te hisztid..
Lehet rosszul esik arra gondolni hogy volt elötted más az életében .. de ne ezen gondolkodj volt elmúlt nem kell felhánytorgatni.. neked nem volt más az életedben rajta kívül?
Szerintem a jelenre koncentrálj és örülj neki hogy próbál neked örömet szerezni, lehet pont ezért nem akarta elmondani ezeket mert így reagálsz.. Ha mindig ezen fogod idegelni magad és ezen fogsz vele veszekedni akkor hamar vége lesz ..
szerintem gáz. mivel most írtad, hogy nem egy dologban hazudott. mert ha egyben, oké, elnézed neki, de ez így nem oké. kérd meg,hogy inkább az igazat mondja, mert ezzel csak lerombolja a bizalmat.
nem értem, akik ezt hisztinek veszik, miért is teszik. teljesen jogos, ha kiakad rajta. főleg,hogy sorozatosan hazudott a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!