Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti megsértődnétek ezen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megsértődnétek ezen a mondaton? (lent)

Figyelt kérdés

Amikor elköszöntem a páromtól kértem egy ölelést, és egy puszit. Erre ő:

"Sok dolgom van, nincs most negyed órám erre. Amúgy is ma még senkinek sem adtam puszit"

2014. nov. 4. 08:58
1 2 3 4
 31/33 Bence_ ***** válasza:
Nem azért nem jegyzi meg a szülinapod mert pasi hanem azért mert szarik rád!
2014. nov. 4. 17:45
 32/33 anonim ***** válasza:
Na jó, ez kegyetlen! Tényleg mindenképp szakíts vele, ez egy barom, aki már csöppet sem szeret Téged (ha egyáltalán szeretett) és egyáltalán nem értékel! Keress olyat, aki valóban törődik és foglalkozik Veled! :)
2014. nov. 4. 17:52
 33/33 anonim ***** válasza:

Nekem a volt barátom hasonló dolgokat csinált.Amikor rákérdeztem hogy szeret,nem mert a szemembe nézni.Sokáig megtudta játszani magát,aztán kiderült hogy kényelmi okokból tart engem,hogy ne keljen mindig egyéjszakás kalandok után futkosnia. Innen megmondom hogy nem vagy számára fontos és nem azért hívogatott,mert jaj de szeret téged,ha nem azért mert észrevette a dolgot hogy v.mi szemet szúrt,aztán nincs kedve újabb köröket futkosnia egy új csaj után,meg strapálni magát utána,ha nem itt vagy neki kéznél.

Kedves kérdező ne legyél ennyire naiv,és ezt nem rossz indulatból írom. Keress egy olyan srácot aki szeretne és tisztelne,és nem lábtörlőnek használ.Buta mód hagyod magad.Egy kicsit meg kéne erősíteni az önbecsülésed.Merj bátor lenni.

Sok sikert.

2014. dec. 4. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!