Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megsértődnétek ezen a mondaton? (lent)
Amikor elköszöntem a páromtól kértem egy ölelést, és egy puszit. Erre ő:
"Sok dolgom van, nincs most negyed órám erre. Amúgy is ma még senkinek sem adtam puszit"
Ha nem lenne a 6-os kommented, akkor azt írtam volna, hogy az is lehet, hogy nagyon rossz napja van, így viszont arra következtetek, hogy valószínűleg már nem szeret téged, vagy sohasem szeretett.
Ilyenkor amúgy mindig elgondolkozom azon, hogy az ilyen érzelemmentes kötsög taplóknak van barátnőjük, míg nekem még sohasem volt, pedig nagyon szerető típus vagyok, de lehet pont ez a baj, a mai lányok már ódzkodnak a túlzott szeretettől.
12-re:
Igen, az bennem is felmerült, hogy egy ilyen érzelemmentes fickó mellett miért tart ki egy nő 3 évig.
Engem a (férfi) párom fenéken billentene és még jól meg is sértődne, ha úgy indulnék el valahova, hogy előtte nem adhatott puszit. Akkor is, ha veszekedtünk.
Helyedben nem keresném egy jó ideig. Nehogy megzavarjam a rengeteg dolgában.
"Amúgy is ma még senkinek sem adtam puszit"
Azért megnézném az arcát, hogy ha amikor legközelebb szeretkezni akar veled, elutasítanád azzal az indoklással, hogy ma még nem szeretkeztél senkivel.
Ha a Párom úgy viselkedne velem, mint amit a 6. hozzászólásodban leírtál, én biztos, hogy előbb-utóbb elhidegülnék tőle érzelmileg, és keresnék egy olyan férfit helyette, aki ki tudja mutatni az érzéseit, akinek van ideje meg kedve néha ölelgetni, vagy ha esetleg olyankor vágyom erre, amikor tényleg nem ér rá, akkor nem ilyen bántó módon adja a tudtomra.
Meg szabad kérdezni, hogy mi volt az a fontos és égetően sürgős teendő, ami miatt nem volt erre pár perce (vagy akár egyetlen perce) abban a helyzetben?
Edéd közben hívták az irodából, h siessen.
Ekkor még haza akart vinni, de még útközben megállt pár haverral beszélgetni. E-miatt nem tudott oda hajolni amikor kiszálltam.
De tulajdon képen ezt ma is eljátszotta. Felhívott, h menjek márki itt van. Megmutatta amit akart, majd azt mondta, h hali. És mintha semmi közünk sem lenne egymáshoz elhúzott. Persze nem volt gyedül, szóval nem is sértődöm meg. Bár elegem van, h más nő miért is nem tudhatja, h velem van.
Volt már hasonló hullámvölgy. De nekem ez már elég. Nem panasz, egyszerűen azt gondolom, h ha valakit le tudok lebilincselni, nem fogom megbilincselni.
Szeretem, de ahogy a többség is írta nagyon valószínű, h ey oldalú a dolog.
Nem sértődnek de elgondolkodnék, hogy valóban ilyen kapcsolatban szeretnék lenni amiben,ilyen ember a partnerem?
Mit nyújt neked ez a pali?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!