Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsértődnétek, ha a párotok a szüleit választaná helyettetek?
Nos, a következő a helyzet:
én édesapukámtól rengeteg mindent kaptam az életben, Ő a legfontosabb személy számomra. Olyanokat tett le az asztalra, hogy én tisztelem, felnézek rá. Amikor senkire nem számíthattam, mindig itt volt mellettem. Pánikbeteg vagyok, és végig mellettem állt, pedig Ő is tele van gondokkal.
Minden nap kb. 9-10-től 22-23-ig dolgozik, hétvégén pedig itthon dolgozik. 3 nap van, amikor vele tudok lenni: kedd, szombat, vasárnap. Ezeken a napokon általában vele szeretek lenni. A probléma, hogy a barátom kb. mindig ezekre a napokra szervez programokat, illetve hív meg magához, és én szívesebben választom Aput. Mivel a barátommal tudok lenni a többi napon is, ennek ellenére mindig úgy jön ki, hogy a barátom a hétvégén szeretne egy napot. Nem gonoszságból csinálja, hanem sokszor a barátomnak is úgy jön ki a lépés, hogy csak ezek a napok a jók, és sajnos én ilyenkor eléggé ideges vagyok, mert nem akarok választani, de muszáj(hozzánk még nem jöhet át a barátom bizonyos okok miatt). Viszont Aput szívesebben választom, mert, bár szerelmes vagyok a barátomba, mégis szívesebben vagyok Apukámmal ezekben a napokban. Fiúk, férfiak, párkapcsolatban élők, ti emiatt haragudnátok? (A barátom nem azért nem ér rá a többi napon, mert dolgozik, hanem mert pl. szívesebben kockulna, segít otthon a szüleinek, stb.)
19 éves vagyok.
Azért nem lehet együtt szervezni programokat, mert a barátom nem hajlandó jönni. Felvetettem, hogy jöjjön el egyszer velünk, és mindig terel, kitér. Múltkor felhoztam neki a témát, hogy ha nem akar jönni velünk akkor mondja meg, de jönnek a hülye kifogások.
Az már más lesz, és néha felis áldozom ezeket a napokat. A bajom csak az, hogy ha a barátom akar lenni az Anyukájával, szó nélkül hagyom, és Ő többször mondja le a találkákat a szülei miatt, a programok miatt(ahova szintúgy nem hívnak engem), így úgy voltam vele, hogy nekem Apukám ennél fontosabb.
A kulcs a helyes szervezés, illetve időbeosztás.
Értem én, hogy nagyon szereted apukádat, és ez maradjon is így, de a másik végletbe se ess, hogy szinte már függővé váltál tőle.
A kérdésed meg eleve hibás, itt nem is kéne választásnak lenni. Nem tudom, hány éves vagy, de a szülő szeretete nem azt jelenti, hogy minden más lehetőséget el kell dobnod helyette. És ezt egy értelmes szülő természetes, hogy megérti.
Te még nem tudsz elszakadni apukádtól, ezek szerint édesanyádat elvesztetted igaz? Ha igen akkor valószínűleg ezért lett erősebb a kötelék.
Természetes, hogy az ember szereti a szüleit és velük is akar lenni néha, de el kéne néha szakadni amire te nem vagy képes.
ÉS ugyanakkor a barátod sem teljesen.
De így ebben a formában neked nem való párkapcsolat. Egy nálad 4-5-6 évvel idősebb srác nem vágyik arra, hogy a barátnője apucijával legyenek közös programok.
ÉS egy lány sem vágyik már erre fordított helyzetben.
Én ezt nem értem... Ilyet még nem hallottam. 19 éves lány létedre nem tudsz leszakadni a szüleidről. Nem szemétkedésből írom. de ez gáz, és én se sokáig viselném el. Felnőttél, most már igenis a barátoddal kell többet foglalkoznod, nem az apukáddal, aki mellesleg biztos ellenne egyedül is, de legalábbis nélküled ezeken a napokon. Szerintem nem normális, amit leírtál, teljesen úgy jön át nekem, mintha 12 éves lennél, és apukádnak meg lennének számlálva a napjai.
A hétvége pont arra való, hogy ne otthon ülj olyankor.
Szoktasd hozzá magad a gondolathoz, hogy már nem apuci kislánya vagy, hanem felnőtt nő. Fordított esetben Te miket gondolnál? Van egy barátod, de hétvégének nem ér rá, mert az anyjával akar lenni. Ez azért elég bizarr, engem biztos el lehetne üldözni vele.
L22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!