Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti megsértődnétek ezen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megsértődnétek ezen a mondaton? (lent)

Figyelt kérdés

Amikor elköszöntem a páromtól kértem egy ölelést, és egy puszit. Erre ő:

"Sok dolgom van, nincs most negyed órám erre. Amúgy is ma még senkinek sem adtam puszit"

2014. nov. 4. 08:58
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
De tényleg, miért az ilyen taplóknak van mindig barátnőjük? Miért?
2014. nov. 4. 12:27
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

18. hsz-ra:

Szóval nem vállal fel ismerősei előtt.

"... más nő miért is nem tudhatja, h velem van ..."

Talán azért, mert a hátad mögötted őket is szédíti. És előttük persze függetlennek hazudja magát.

2014. nov. 4. 12:28
 23/33 anonim ***** válasza:
Te hülye vagy?Ilyen pasi mellett kinlódsz 3 éve?????
2014. nov. 4. 14:43
 24/33 A kérdező kommentje:

22: Életszerű, én is ezt gondolom.

Elcseszettül tudok alkalmazkodni mindenhez, és mindig a magam érdekei elé helyezem azokat akiket szeretek.

A barátomról tudom, h nagy trükkmester, amúgy nem rossz ember,elég nyers. Ha vitázunk, mindig neki van igaza. Habár kiállok magamért,ekkor megsértődik, ultimátumot ad, én pedig simulok, vagy bocsánatot kérek. Azt hiszem erre mondják, h lábtörlő.

Így olvasva a válaszokat igen csak megerősödött bennem, a gondolat, h mit kapok én ettől a kapcsolattól...

2014. nov. 4. 15:50
 25/33 A kérdező kommentje:
És köszönöm a válaszokat!
2014. nov. 4. 15:51
 26/33 anonim ***** válasza:
Akkor, döntöttél arról, hogy ennek vége?
2014. nov. 4. 16:05
 27/33 A kérdező kommentje:

Igen, ha mérlegre teszem a dolgokat igen. Valószínűleg nem szeret, de ő nem mondja ki.

Bár vicces lenne megvárni a szülinapomat. Az ővé előttem van két nappal, ennek ellenére minden évben elfelejti, majd hetekkel később jön rá. Na nem rovom fel, mert férfi.

De mindig meg kérdezi hónap elején, h mit szeretnék.

Idén azt kértem, h csináljunk egy közös képet. Kíváncsi lenék, h eszébe jutna-e.

A tavalyi az volt, h menjünk, együnk egy sütit. Ő egy héttel később oda adta azt a naptárat amit a főnökétől kapott. És azt mondta, h nekem vette, (csak sajnos bele volt írva az ő neve, meg h a kolegáktól.)

Ezek pici dolgok, nagyon fel sem tűnnek, mert mindig elvicceltem. De belegondolva nem is olyan vicces.

2014. nov. 4. 16:36
 28/33 anonim ***** válasza:

Áruld már el hogy miért szereted, mi fogott meg benne? Mert az alapján, amit eddig leírtál, nincs benne semmi szeretni való. Komolyan, tudni akarom, mert én akárhogy is próbálkozok, egyik lánynak sem kellek, pedig kedves, szerető pasi vagyok.

Ja, hogy jól néz ki, hát akkor magadra vess te felszínes kis ....

Megérdemled hogy ez a pali ott k-rjon át, ahol csak akar. Hogy lehet ennyire behódolni csak a külső miatt.

2014. nov. 4. 16:49
 29/33 A kérdező kommentje:

A szépség relatív :)

Ő egy bajszis, pocakos, 40-en túli pasi. Mivel nem sportol a tartásán is látszik. (Sokszor viccelnek velem a barátaink, h miért tetszik) De nekem bejön a külseje

Inkább a szövege fogott meg. Az hogy lehetett vele viccelni, humoros emberke. Eleinte bele adott mindent. Virágot vett, kedves volt. De ami a lényeg, odafigyelt, beszélgettünk.

Valahogy fokozatosan kialakult. Fél év barátság után jöttünk össze.

A személyisége pozitív részét ismertem meg. Ahogy haladtak a hónapok felszínre került a többi apróság, amire azt mondtam, h ok ez is ő, elfogadom.

De valahol van egy határ, h elég.

Azt tapasztalom, h lehet bárki szép,vagy aranyos, neki a meghódítás öröme ami kell, ebben rutinos. Egy idő után a kapcsolaton dolgozni melós, na ezzel nem tud, vagy nem akar mit kezdeni, idegen terep.

Előttem már elég szép múlttal rendelkezett a nők terén.Ez a 3 év hosszú nála. Gondoltam, h velem sem lesz ez máshogy.

Lehet, h érezte, h átlépett egy határt, mert egész délután hívogatott. Nem akar elveszíteni.

2014. nov. 4. 17:25
 30/33 Bence_ ***** válasza:

Nem azért nem jegyzi meg a szülinapod mert pasi hanem azért mert szarik rád? Haver telefonszáma megy fejből?

Tipikus elefánt a porcelánboltban voltam. Mivel szeretem a nőket, így a páromat is. Mivel fontos ezért odafigyelek Rá. Ha az ember figyel akkor meg érdekes módon észre veszi, hogy hujujuj lassan itt a szülinapja. Majd ha lesz olyan nő aki neki fontos lesz hidd el annak tudni fogja a szülinapját. Pont ahogy te tudod az ővét, tudod mert neked fontos. Az a gond, hogy az igényeidet nem elégíti ki + hazudik.

2014. nov. 4. 17:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!