Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megsértődnétek ezen a mondaton? (lent)
Amikor elköszöntem a páromtól kértem egy ölelést, és egy puszit. Erre ő:
"Sok dolgom van, nincs most negyed órám erre. Amúgy is ma még senkinek sem adtam puszit"
27 évesen én sem vagyok az a sülve-főve alkat már.
Elnézem neki, h nem mondja ki, h szeret (3 év alatt egyszer sem)
Nem érdekel, ha más csajokkal is elvan.
Nem szólok pele a programjaiba. Nem lógok a nyakán.
Viszont ha nem kérhetek egy puszit az elköszönéskor, úgy, h előtte négy napig nem találkoztunk, ott szerintem baj van. (Pláne, h nekem is dolgom volt, nyilván nem nyalom falom órákig)
A nyitókérdéshez hozzávéve még a 6. hsz-odat, eléggé lelombozó ez a fickó.
Szerintem már az is nagyon nagy baj, hogy 3 év alatt egyetlen egyszer sem mondta, hogy szeret.
Azon is lehidaltam, hogy érvként hozta fel, hogy aznap még nem adott senkinek sem puszit.
Miért, kinek kellett volna adnia? A kolléganőinek? A bolti eladónőnek? Az utcán szembejövő régi haverjának? A szomszéd idős néninek? A buszon mellette álló ismeretleneknek? Hát régen rossz lenne, ha ővelük puszilkodna! :-))))
Szerintem teljesen jogos igény egy párkapcsolatban, hogy találkozáskor és búcsúzáskor puszi legyen.
Sőt, én azt tartanám normálisnak, ha csókkal búcsúznék a páromtól (az sem tartana negyed óráig).
Vagy elképesztően érzelemszegény ember lehet a párod, vagy már teljesen kiszeretett belőled és un téged.
Egyik sem valami jó perspektíva. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!