Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Egy másodpercnyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Egy másodpercnyi csókjáért..

Figyelt kérdés
Van egy lány, csomót hülyülünk a mh-en, együtt lógunk, mindenesetre szerintem nagyon rokonszenves vagyok Neki. De beljebb nem jutottunk. A típusválaszt megelőzendő azért szerintem többről van szó, mint haverkodásról.

2014. okt. 29. 11:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha úgy alakul beszéljetek az érzéseitekről.
2014. okt. 29. 11:08
 2/11 anonim ***** válasza:
Váratlanul megcsókolod. Ha kicsit is érez irántad akkor nem fog megsértőd vagy, ha mégis az csak a meglepettségtől lesz, de utána úgyis visszamegy hozzád.
2014. okt. 29. 11:09
 3/11 A kérdező kommentje:

Múltkor nem halotta, h köszöntem neki, és 7-kor írt egy mailt-t, h ez rosszul esett Neki. Másnap hangosan köszöntem, és kapott két cuppanóst. Nagyon úgy néz ki, mintha flörtölne, aztán gyorsan visszavesz, és átvedlik kollégába.

Engem amúgy meg kéne kövezni, nős vagyok, van egy bnőm is, de nekem csak Ő számít. És itt falakba ütközöm. A bnőről nem tud, csak arról, h házas vagyok.

Egyetlen csókjáért lefutnám a maratont. (csak h tudd, erős dohányos vagyok, minden kondíció nélkül)

2014. okt. 29. 11:12
 4/11 anonim ***** válasza:

ba.zki kérdező, jól leírtad magad az utosó kommenteddel számomra...valami normálisat akartam írni, de ez :D

kéne neki a 3. nő is... sajnálom a jelenlegi 2t :D

2014. okt. 29. 11:31
 5/11 anonim ***** válasza:

najó, megerőltetem magam, adok normális tanácsot :)

kedves kérdező, ha nagy hősszerelmesként ahh bármit megtennél ére, kezd azzal, hogy elválsz a feleségeddel, a barátnőddel meg szakítasz. tudod lehetséges, hogy ennek a nőnek van gerince, és nem jönne össze nős, feleségét szeretőjével megcsaló, de ennyi nem elég neki, őket kettőjüket 3. nővel megcsalni akaró farokkal. távol álljon tőlem, hogy megsértselek, de nem érzed, hogy icipicit unforodnod kéne magadtól? :D

2014. okt. 29. 11:41
 6/11 A kérdező kommentje:
de, kellene. a bnőt párkapcsolatilag likidálom. tényleg, igazad van, rosszul érzem magam. és kösz a tanácsot. tényleg.
2014. okt. 29. 11:54
 7/11 A kérdező kommentje:

de filozófiailag: miért kell rosszul éreznem magam? mert van egy európai etikai rend? afrikában pl. bevett gyakorlat a többnejűség.

a promiszkuus életvitel inkább fárasztó és költséges, mintsem elítélendő.

de ez most más: csak egy csókot akarok, de azt nagyon!

2014. okt. 29. 12:01
 8/11 A kérdező kommentje:

2-es, miből vagy biztos abban, h. visszatér hozzám?

Szerintetek elmeséljem Neki, h azt álmodtam, h Vele csókolózom szenvedélyesen?

2014. okt. 29. 12:09
 9/11 anonim ***** válasza:
igen, téged meg kéne kövezni...... L
2014. okt. 29. 12:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Najó ez biztos csak kamu, ennyire fogyatékos férfinek nem lehet felesége és még egy barátnője is. Ez nagyon rossz színben tünteti fel a nőket!

Olyan dolgokon problémázol itt mint egy 13 éves és pont úgy ömlengesz. Ha akarod a nőt akkor szerezd meg, az meg, hogy mennyire imádod és mit meg nem tennél egy csókjáért senkit nem érdekel.

2014. okt. 29. 12:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!