Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek, mi lenne álmaitok férfijának foglalkozása?
Tételezzük fel, hogy jelenleg nincs párotok. Reális foglalkozásokat kérek, tehát a herceg és a F1 pilóta nem játszik. Indoklást is kérek, például jazz zenész, mert szereted a művészeket, vagy asztalos, mert szereted az ezermester férfiakat.
Kort is legyetek szívesek írni! :-)
49-es, Kedves, ez most egy fiktív kérdés, ha a postásomba leszek szerelmes akkor belé leszek szerelmes. Nem az a lényeg, hogy diplomája legyen, olvasd el mégegyszer a feltett kérdést :D
48-as voltam
A legtöbb nőnek valójából édesmindegy mivel foglalkozik,légyeg,hogy a férfi biztosítani tudja a jövőt,ha még gyerekek is vannak,akkor főleg. Foglalkozzon a családdal. A mai világban vannak ennél hatalmasabb gondok,mint hogy e szerint kelljen párt választani.
Ez csak egy elméleti kérdés volt,kreatív válaszokkal,mint ahogyan én is viccből beírtam valamit.
Te nem vagy tisztában a dolgokkal és mi vagyunk a beképzelt majmok? Hogy is van ez?
Ha kéményseprő, ha szobafestő-mázoló, ha portás vagy, akkor is találhatsz nőt, mert a legtöbb nőnek inkább az számít, hogy milyen vagy és nem a pénzed, kocsid. (Persze sok pénzéhes buta liba is van, de ha azok bepaliznak, akkor azt csak magadnak köszönheted.)
Hercegnővel egyetértek, huszonévesen, sőt akár már a tizes éveink végén is valamennyire foglalkoztat az a szempont is, hogy el tudja tartani a családot, ne legyen lusta ahhoz, hogy (anyagi szempontból is) kialakítsa a közös jövőnket, de ehhez nem kell atomfizikusnak lennie.
Bár amilyen értelmi szinten van a Drága majmozó válaszoló, megérteném ha nem lenne barátnője...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!