Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kedves hölgyek, mi lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves hölgyek, mi lenne álmaitok férfijának foglalkozása?

Figyelt kérdés

Tételezzük fel, hogy jelenleg nincs párotok. Reális foglalkozásokat kérek, tehát a herceg és a F1 pilóta nem játszik. Indoklást is kérek, például jazz zenész, mert szereted a művészeket, vagy asztalos, mert szereted az ezermester férfiakat.

Kort is legyetek szívesek írni! :-)

2014. okt. 28. 21:30
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:

49-es, Kedves, ez most egy fiktív kérdés, ha a postásomba leszek szerelmes akkor belé leszek szerelmes. Nem az a lényeg, hogy diplomája legyen, olvasd el mégegyszer a feltett kérdést :D

48-as voltam

2014. okt. 29. 09:33
 52/59 A kérdező kommentje:
Egyrészt szerintem elég sok hölgy írt itt nem diplomás szakmákat, szerelő, szakács, pincér stb. másrészt a tanulás mindenki számára adott lehetőség. Tessék leérettségizni bioszból meg kémiából, elérni 420 pontot elvégezni az orvosit és puff, orvos lettél. Mérnökök, jogászok stb. esetében is adott ez a lehetőség. Mindenkinek adott volt a lehetőség a tanulásra, most is adott. Szóval nem kell rinyálni.
2014. okt. 29. 12:31
 53/59 A kérdező kommentje:
Ó és de, adjál vért és ments meg három életet! Én kötelezővé tenném a véradást ha rajtam múlna.
2014. okt. 29. 12:32
 54/59 anonim ***** válasza:
ja persze, de van aki nem is akar orvos lenni meg ügyvéd meg mérnök me ga faomtuggya mi, akkor az ássa el magát?
2014. okt. 29. 12:53
 55/59 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy ássa el magát?! Nem minden nőnek az ügyvédek, orvosok jönnek be.
2014. okt. 29. 14:09
 56/59 Hercegnő_: ) ***** válasza:

A legtöbb nőnek valójából édesmindegy mivel foglalkozik,légyeg,hogy a férfi biztosítani tudja a jövőt,ha még gyerekek is vannak,akkor főleg. Foglalkozzon a családdal. A mai világban vannak ennél hatalmasabb gondok,mint hogy e szerint kelljen párt választani.

Ez csak egy elméleti kérdés volt,kreatív válaszokkal,mint ahogyan én is viccből beírtam valamit.

2014. okt. 29. 18:05
 57/59 anonim ***** válasza:
jovan hagyuk a szájkaratét ugyse érti senki miröl irok beképzelt majom itt mindenki
2014. okt. 29. 22:28
 58/59 anonim ***** válasza:

Te nem vagy tisztában a dolgokkal és mi vagyunk a beképzelt majmok? Hogy is van ez?

Ha kéményseprő, ha szobafestő-mázoló, ha portás vagy, akkor is találhatsz nőt, mert a legtöbb nőnek inkább az számít, hogy milyen vagy és nem a pénzed, kocsid. (Persze sok pénzéhes buta liba is van, de ha azok bepaliznak, akkor azt csak magadnak köszönheted.)

Hercegnővel egyetértek, huszonévesen, sőt akár már a tizes éveink végén is valamennyire foglalkoztat az a szempont is, hogy el tudja tartani a családot, ne legyen lusta ahhoz, hogy (anyagi szempontból is) kialakítsa a közös jövőnket, de ehhez nem kell atomfizikusnak lennie.

Bár amilyen értelmi szinten van a Drága majmozó válaszoló, megérteném ha nem lenne barátnője...

2014. okt. 30. 10:13
 59/59 anonim ***** válasza:
0%
kébzeld el van barátnőm és boldogabbak vagyunk mint itt bárki aki atomfizikusként maga veri a pötsét
2014. okt. 30. 14:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!