Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek, mi lenne álmaitok férfijának foglalkozása?
Tételezzük fel, hogy jelenleg nincs párotok. Reális foglalkozásokat kérek, tehát a herceg és a F1 pilóta nem játszik. Indoklást is kérek, például jazz zenész, mert szereted a művészeket, vagy asztalos, mert szereted az ezermester férfiakat.
Kort is legyetek szívesek írni! :-)
orvos
sexy a fehér köppeny :-D
22l
Kutató, feltaláló, csillagász, fizikus, matematikus, programozó, de akár lehet az összes is egyszerre. :D
(Az F1 pilóta miért nem reális foglalkozás?)
Tudós, kutató. Én is szeretnék azzá válni, és jó lenne, ha közösen fedezhetnénk fel új dolgokat.
Vagy zeneszerző - több hangszeren játszom és nagyon jó érzés volt, amikor zeneszerző ismerőseim írtak direkt nekem valamit. Nagyon romantikus lenne, ha a párom írna nekem :)
Esetleg világutazó is lehetne, és elkísérném. Thor Heyerdahl feleségét már kicsi koromban is nagyon irigyeltem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!