Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek, mi lenne álmaitok férfijának foglalkozása?
Figyelt kérdés
Tételezzük fel, hogy jelenleg nincs párotok. Reális foglalkozásokat kérek, tehát a herceg és a F1 pilóta nem játszik. Indoklást is kérek, például jazz zenész, mert szereted a művészeket, vagy asztalos, mert szereted az ezermester férfiakat.
Kort is legyetek szívesek írni! :-)
2014. okt. 28. 21:30
25/59 anonim válasza:
Egy rock bandâban solo gitáros! 14 (tudom nem vagyok még hölgy:))
26/59 A kérdező kommentje:
"megmutassam :D?"
Menjetek szobára, akarom mondani privátra! :-D
2014. okt. 28. 21:44
27/59 Hercegnő_: ) válasza:
Najó..főzhetsz nekem valami finomat. :D
Aztán én is neked,ha jó leszel :D
28/59 anonim válasza:
Orvos ügyvéd mérnök :) látszana hogy nem egy buta férfi :) 16/L
30/59 anonim válasza:
Gyári munkás, olajos gépek és szerszámok között, szexi munkásruhában.
Nekem ez a férfi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!