Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek, mi lenne álmaitok férfijának foglalkozása?
Tételezzük fel, hogy jelenleg nincs párotok. Reális foglalkozásokat kérek, tehát a herceg és a F1 pilóta nem játszik. Indoklást is kérek, például jazz zenész, mert szereted a művészeket, vagy asztalos, mert szereted az ezermester férfiakat.
Kort is legyetek szívesek írni! :-)
Legalább herceg legyen..én hercegnő vagyok :D
Na jó..vicceltem.
Legyeeen ügyvéd,vagy séf..Nem tudom :P
Zenész, festő vagy szobrász - mert szeretem a művészeteket. Szociális munkás, családsegítő, újságíró, író, anarchista, tanár. Mert ezeket tartok fontosnak, és így tudunk kapcsolódni egymáshoz. Lehet még erdész is.
(meg persze bármi)
Mindegy, csak szeresse csinálni, mert kell a pénz ruhákra, ékszerekre, kocsikra, házakra.
13/N
Kedves harmadik, mit sportolsz?
Kedves negyedik válaszoló, azért nem reális szerintem, mert hány F1 pilóta van a világon? Szerintem kevesebb, mint ahány herceg. Tehát viszonylag gyakoribb, "közönségesebb" foglalkozásokra gondoltam.
Hellóóó lányok. Programozó vagyok, és újságíró <szemöldök rángatás és csábos tekintet > :DDDDDDDDDDDDD
(egyébként tényleg az vagyok :D)
Pincér/mixer. Csak mert olyan jófejek :)
De amúgy mindegy, csak ne gyorséttermi dolgozó, szemetes vagy patológus. Nem akarok hullaszagú emberrel ágyba bújni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!