Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kedves hölgyek, mi lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves hölgyek, mi lenne álmaitok férfijának foglalkozása?

Figyelt kérdés

Tételezzük fel, hogy jelenleg nincs párotok. Reális foglalkozásokat kérek, tehát a herceg és a F1 pilóta nem játszik. Indoklást is kérek, például jazz zenész, mert szereted a művészeket, vagy asztalos, mert szereted az ezermester férfiakat.

Kort is legyetek szívesek írni! :-)

2014. okt. 28. 21:30
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
kéményseprő
2014. okt. 28. 21:47
 32/59 A kérdező kommentje:

"14 (tudom nem vagyok még hölgy:))"

14 évesen is lehet valaki hölgy, ha hölgyként viselkedik, köszönöm a válaszod. :-)

2014. okt. 28. 21:47
 33/59 Liz* ***** válasza:
Orvos, a fehér köpeny, a tudásuk, az emberközpontúságuk miatt, és mert én is nővérnek tanulok, sok közös témánk lenne. A szakácsokat is előnybe sorolnám, az izgalmas ételek miatt. És imádom a rock zenészeket, a zenei stílusom miatt. 20L
2014. okt. 28. 21:48
 34/59 anonim ***** válasza:
A gyári munkást én írtam, 21N vagyok, kifelejtettem! :)
2014. okt. 28. 21:50
 35/59 anonim ***** válasza:
30%
De jót röhögök a válaszokon :D:D Lányok. Nők, ha nem lennének, mondjuk építészek,épitőipari munkások, segédmunkások, fizikai munkások, nem lennének akkor házak, plázák ahol vásároltok, különböző épületek stb. Ha nem lennének villanyszerelők nem lennének lámpák mindenki sötétben mászkálna.. stb.. Nem lennének gyári dolgozók akkor nem lennének kaják, piák, élelmiszerek, különböző szórkaozásra és egyéb hobbira készült tárgyak, autók stb... Miért nem ilyeneket mondtok? .. Miért csak tudós , meg kutató meg tudja a f@@om "foglalkozásokat".. Jah és ha nem lennének, kukások akkor mindenkinek SAJÁT MAGA kéne elvinni a szemételepre a szemetet. .. 22/f
2014. okt. 28. 21:50
 36/59 Hardy Weinberg ***** válasza:
Ennyien gerjednek a fehér köpenyre? Lehet mégiscsak hordanom kellene a laborban, sőt az egész intézetben, meg munkába is abban járhatnék.
2014. okt. 28. 21:51
 37/59 A kérdező kommentje:

"A gyári munkást én írtam, 21N vagyok, kifelejtettem! :)"

Érdekes, nekem az olajos ruháról, meg a gépekről az autószerelő ugrana elsőre be. :-)

2014. okt. 28. 21:51
 38/59 anonim ***** válasza:

Tűzoltó. Nem tudom miért, de nagyon bejön.

27/N

2014. okt. 28. 21:53
 39/59 anonim ***** válasza:

Hát CNC gépekre, vagy bármi ilyesmire gondoltam, nem értek annyira ehhez :) de ezerszer jobban vonz az ilyen pasi, mint egy irodai vagy bármilyen tudós, kutató, orvos.

:)

21N

2014. okt. 28. 21:54
 40/59 anonim ***** válasza:
Mars asztronauta?
2014. okt. 28. 21:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!