Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnő vagy karrier?
Figyelt kérdés
Tavaly végeztem az egyetemmel, 27 éves vagyok. Itthon dolgoztam a félig-meddig a szakmámban (mert nem találtam jobb helyet) az elmúlt egy évben, de nagyon kevés fizetést kaptam ahhoz képest, amennyit dolgoztam. Mivel tudok németül, beadtam pár német cégnek az önéletrajzom, egyrészt kíváncsiságból is, mennyire vagyok kelendő, és pár skypeos interjú után úgy alakult, hogy állást kínálnának egy stuttgarti cégnél, az itteni fizetésem 4x-esét kapnám, ami eléggé vonzó számomra. Szeretnék élni a lehetőséggel, de van egy barátnőm 3 éve. Ő szintén dolgozik, van egy munkája, amit szeret, de pénzt ő sem kap sokat. Leültem vele beszélni, hogy van ez a lehetőség, ki lehetne menni, de ő nem akar jönni. Arra hivatkozik, hogy nem beszél németül, utálja a németeket, nem tudna beilleszkedni, nem akarja a családját, a barátait elhagyni. Meg különben is, itthon is meg lehet könnyen keresni azt a pénzt, hogy későbbiekben fenn tudjunk tartani egy két gyerekes családot. Én sajnos nem így látom. Nagy álmom volt mindig is Németországban tapasztalatot szerezni. Most itt a lehetőség, de úgy látszik döntenem kell a barátnő és a karrier között. Mit gondoltok? Adjatok valami tanácsot, mert nagyon magam alatt vagyok.2014. okt. 27. 23:23
11/11 anonim válasza:
Egyértelműen kimennék. Valaki jól írta: benned van céltudatosság és boldogulni akarsz a saját lábadon, a saját szakmádban. A leírásod alapján ő nem támogat téged ebben. Szerintem egy egészséges kapcsolat alapja, hogy a felek tudják, mivel szeretnének foglalkozni és ebben kölcsönösen támogassák egymást, főleg ha az anyagilag, egzisztenciálisan és morálisan is pozitív rájuk nézve. Mivel foglalkozik a barátnőd? Szerinted tudna kint is hasonló munkában elhelyezkedni? Nyilván, miután a nyelvet megtanulta valamennyire..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!