23 evet betoltottem. Soha Nem volt meg baratnom, de nem vagyok szuz. Mit tegyek ha (lent)? 23/f
Az utobbi idoben a munkaval voltam elfoglalva, egy karrier sokkal fontosabb mint holmi baratnok ezert nem sopankodok, mert sok mindent megcsinaltam amit akartam.
De nem volt meg no az eletemben, nem akarnak tolem semmit pedig nem vagyok holmi luzer. Volt futo randi meg mar elvesztettem, de szerintem egy ideig nem lesz semmi. Nem vagyok jo a csajoknal, es egy se nagyon teszi nalam magam oda.
A fo kerdesem ha tobbet teszek ki magamert- amit eddig is csinaltam- majd eljon egy csaj aki emiatt felnez ram nem? elobb utobb.
ja es szerintetek gaz ha nem volt meg futo kapcsolatom sem? semmilyen kapcsolat. randi max.
foleg 18-25 eves lanyok valasza erdekel (es fiuk is).
"Egy karrier sokkal fontosabb, mint holmi barátnők". Nálam itt elvágtad magad. Nekem is van karrierem, de azért ismerkedtem is közben és volt kapcsolatom.
Tudod bármikor meghalhatsz, nem árt, ha előtte éltél is.
Nem néznék rád ferde szemmel, de izzítsd be magad, már csak tapasztalatok miatt is.
Nálam is hasonló a helyzet csak én még szűz vagyok.
Pedig nem vagyok egy quasimodo. Velem az volt a baj mindig, hogy sosem tudtam komoly lenni az ilyen helyzetekben.
Engem a környezetem egy humoros fickónak tart, intelligensnek is mondtak már. De valahnyszor egy beszélgetéskor felmerültek a "nők" meg egyéb komoly életbeli dolgok hirtelen egy csapásra szar kedvem lesz, és unott leszek pedig semmi negatív tapasztalatom sincsen velük.
Engem akit világéletemben a foci, a videójátékok, kondizás érdekelt sosem gondoltam, hogy nekem bármilyen dolgom is lesz a nőkkel. Szóval én egy darabig remekül el voltam az én kis világomban a nőket tulajdonképpen levegőnek néztem. Persze egy szép csaj felkelti a figyelmemet, de csak ennyi. Máskülönben meg mi a f**szt kezdjek vele? Csak hát a többi velem egykorúval nem így gondolta és állandó napirendre került a dolog. Ezek után már egyedül éreztem magamat a legtöbb emberrel akit addig a barátaimnak tartottam.
Amúgy már volt pár randim, de valójában rájöttem, hogy valójában csak azért hajtottam, hogy végre legyen mesélni valóm a környezetem számára. Meg persze a szex...
De a szívem mélyén még most se nagyon akarom :(
Neked amúgy azt tudoma ajánlani, hogy ne várd azt, hogy a csajok tegyék oda magukat érted. Sajna nem ez a természet rendje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!