Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnő vagy karrier?
Vélemény: Család + Barátok < Te szerintem. jó esetben.
Ne gondolkozz, én azt mondom ragadd meg a lehetőséget, egy ilyen barátnő miatt nem érdemes itt maradnod. Támogatnia kéne téged és menni veled. Mosogatni ő is eltudna akár ott is ha akar valamit és meg alapozhatnátok a jövőtök. Haza lehet jönni néha, van syke stb. Szóval szerintem vágj bele, ilyen barátnő miatt aki vissza húz érthetelen hisztis dolgok miatt nem érdemes eldobni egy jó lehetőséget.
Én ha ilyen helyzet előtt állnák, biztos a barátomat választanám. Megértem, hogy motivál a pénz, DE semmi nem adná vissza azt a boldogságot, hogy tudom, hogy velem van és mindennél jobban szeret és a jövőben képes lenne velem családot alapítani. Ráadásul az ismerősöket se hagynám itt. Nekem apám olyan, hogy ingázik Európa és Magyarország között, mert így elismerem jól keres és boldog életet akar nekünk biztosítani, de zavar, hogy olyan ritkán látom.
Remélem tudtam tanácsot adni :)
Azt tedd, amiről érzed, hogy az utad!
Ha így teszel, bárhogy alakul, hasznodra és épülésedre válik.
Karrier karrier és megint csak karrier.
El ne b_szd ember,menj azonnal vagy én rúgdoslak ki innen :)))
gondolkozz már egy punci se ér ennyit.Nőd lehet ezer meg ezer,sőt ha majd keresel pénzt minden ujjadra 10.
Ne foglalkozz vele,menj,ő nem céltudatos,te meg az vagy.Vagy éljetek távkapcsolatban vagy szakíts vele és menj.
Én azonnal mennék engem nem érdekelne se barátnő,se család,ott a Skype,gmail,Facebook.És kész meg is van oldva,életed nagy lehetősége ráadásul szakmádba dolgozhatsz.
Nem is értelek ezen gondolkodni.Hallgass rám,egy nő sem ér ennyit,nők jönnek mennek,lehet amennyit csak akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!