Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan már egy éve járunk és még mindig nem feküdtünk le én 22 vagyok a barátnőm pedig 18 érdemes ezt még folytatni így? Nem csaltam még meg, de már nagyon nehéz!
Ne legyél hülye.. Igaz hogy fiatalabb vagyok a barátnődnél de tudom mi az hogy szerelemből vágyni valakire...
a Te barátnőd nem vaágyik rád ..
mi 8 honapja vagyunk együtt a párommal és Én akartam a kapcsolatunkat nem ő!
De mi nagyon nehezen tudtunk beszélgetni... az első csokig... amit Én kezdeményeztem mert ő nem akarta mivel tudta hogy akkor végképp elveszik És belém szeret!(de ő joval idősebb mint Én)
Az első csok után nálunk minden jött magátol egy kis előjáték 2x v 3x csak eddig jutottunk el...
de a utána nem birtuk már és minden cérna szakadt csak 1 csok egy simogatás elég volt hogy felizgassuk egymást...
Nálunk az elsőnél megkérdezte tuti ezt akarom e de Én biztosan feletem neki hogy senkit és semmit nem akartam jobban mint Őt...
nálunk nagyon spontán volt mert szerelmesek vagyunk! És ez a 8 honap mulásával se változott...
szerintem szakíts a csajjal nem éri meg!! 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!