Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lassan már egy éve járunk és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan már egy éve járunk és még mindig nem feküdtünk le én 22 vagyok a barátnőm pedig 18 érdemes ezt még folytatni így? Nem csaltam még meg, de már nagyon nehéz!

Figyelt kérdés
Már mindent 100-szor átbeszéltünk, megbeszéltünk minden,de semmi úgy érzem h hiába várok mert egyszerűen nem lesz semmi! folyton kritizál vagy fáradt, nem csinál semmi izgatót ha én kezdeményezek akkor előjátékig eljutunk tovább nem! Érdemes még ez így folytatni? azt mondja szerelmes belém, de nem igazán érzem ezt!!!

#szex #szerelem #párkapcsolat #18 éves #szexhiány #22 éves vagyok #érdemes még ezt folytatni
2014. okt. 1. 20:35
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
0%
Te hülye vagy! Már rég ott kellett volna hagynod a rákba!
2015. febr. 9. 15:54
 52/53 anonim ***** válasza:
48%

Ne legyél hülye.. Igaz hogy fiatalabb vagyok a barátnődnél de tudom mi az hogy szerelemből vágyni valakire...

a Te barátnőd nem vaágyik rád ..

mi 8 honapja vagyunk együtt a párommal és Én akartam a kapcsolatunkat nem ő!

De mi nagyon nehezen tudtunk beszélgetni... az első csokig... amit Én kezdeményeztem mert ő nem akarta mivel tudta hogy akkor végképp elveszik És belém szeret!(de ő joval idősebb mint Én)

Az első csok után nálunk minden jött magátol egy kis előjáték 2x v 3x csak eddig jutottunk el...

de a utána nem birtuk már és minden cérna szakadt csak 1 csok egy simogatás elég volt hogy felizgassuk egymást...

Nálunk az elsőnél megkérdezte tuti ezt akarom e de Én biztosan feletem neki hogy senkit és semmit nem akartam jobban mint Őt...

nálunk nagyon spontán volt mert szerelmesek vagyunk! És ez a 8 honap mulásával se változott...

szerintem szakíts a csajjal nem éri meg!! 17L

2015. febr. 26. 07:07
 53/53 anonim válasza:
Azóta megtörtént már?
2015. júl. 20. 19:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!