Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lassan már egy éve járunk és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan már egy éve járunk és még mindig nem feküdtünk le én 22 vagyok a barátnőm pedig 18 érdemes ezt még folytatni így? Nem csaltam még meg, de már nagyon nehéz!

Figyelt kérdés
Már mindent 100-szor átbeszéltünk, megbeszéltünk minden,de semmi úgy érzem h hiába várok mert egyszerűen nem lesz semmi! folyton kritizál vagy fáradt, nem csinál semmi izgatót ha én kezdeményezek akkor előjátékig eljutunk tovább nem! Érdemes még ez így folytatni? azt mondja szerelmes belém, de nem igazán érzem ezt!!!

#szex #szerelem #párkapcsolat #18 éves #szexhiány #22 éves vagyok #érdemes még ezt folytatni
2014. okt. 1. 20:35
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:
Ezen pörgök én is sokszor és csak idegesítem magam plusz a hiány... valahogy részéről nem érzem azt a vágyat!
2014. okt. 1. 23:44
 12/53 anonim ***** válasza:
51%
Vártál eleget, ha nem akarja keress mást.
2014. okt. 2. 18:31
 13/53 anonim ***** válasza:
Mit értesz az alatt, hogy piával és kajával is próbáltátok? Nem értem..
2014. okt. 3. 14:57
 14/53 A kérdező kommentje:
Azt hogy már minden romantikus este, lazítós piálós este után sem jött össze a dolog és nem tudom mi tévő legyek már nem tudok mivel próbálkozni és valahogy nem hiszem hogy mi valaha is fogunk az együtt alváson kívül mást is csinálni!
2014. okt. 5. 14:04
 15/53 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az első szex inkább legyen spontán (persze a pasinak nem árt készülni: gondolok itt a gumira)... Most, ha tudja, hogy te nagyon akarod és erőlteted, akkor nem fog menni. Az is lehet, nem illetek össze... Vagy nem szerelmes igazán.
2014. okt. 7. 13:40
 16/53 kolosszus22 ***** válasza:
100%
Nem erőltetném a dolgot, ebből már sok jó dolog nem fog kisülni. Nem vagytok egymáshoz valók, más az igényetek és a hozzáállásotok a dolgokhoz, keressetek mást.
2014. okt. 7. 13:44
 17/53 anonim ***** válasza:
91%
Ha megbeszélted vele a dolgokat, hogy mitől fél, stb., akkor gondolom tudod, mi az oka, hogy nem akarja. Próbáljatok megoldást találni a problémára. Ha csak azért nem akar, mert úgy érni nincs rá készen, akkor nincs mit tenni, csak várni. Én 23 vagyok már, 3-szor próbálta egy pasi elvenni a szüzességem, de mindháromszor, ha oda került a sor, hogy továbblépjünk a simogatásokon, csókon, hiába voltam felizgulva, leblokkolt az agyam. Mondjuk én határozottan nem akartam a dolgot, mert nagyon féltem, és a kapcsolat is gyanús volt a pasival (nem jártunk, nem is jöhetett nála szóba, míg szűz vagyok).
2014. okt. 22. 23:48
 18/53 A kérdező kommentje:
Eltelt egy év már pont a legszebb korban nem birok jókat szeretkezni nem beszélve a hiányról már majd begojózom na meg az önbecsülésem és magabiztosságom is mar jócskán lejjebb esett meg mar annyit vártam hogy nem is olyan érdekes az egész mint az elején mikor mindig szerettem volna és belefáradtam a kudarcokba, és mikor mar odakerülne a sor hogy talán belemenne addigra már nekem nem áll fel...pfff szóval mi rendesen járunk már egy éve, mindent kibeszéltünk, de valahogy pont a szexig nem jutunk el... engem már ez nagyon kikészít folyton csak ezen kattog az agyam!
2014. okt. 23. 00:05
 19/53 anonim ***** válasza:
16%
Szakíts már akkor bazzeg, mit vergődsz?
2014. okt. 23. 10:31
 20/53 anonim ***** válasza:
16%
Itt tényleg nincs mit tovább vergődni. Ebből a csajból nem tudsz igaz érzelmet kicsiholni. Lépj.
2014. okt. 24. 07:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!