Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan már egy éve járunk és még mindig nem feküdtünk le én 22 vagyok a barátnőm pedig 18 érdemes ezt még folytatni így? Nem csaltam még meg, de már nagyon nehéz!
Előző vagyok, és lány - a tisztázás kedvéért. Szerintem egyszerűen túl fiatal még és nem meri felvállalni a szexszel járó felelősségeket. Ez egy jó dolog a mai világban. Ha te korán kezdted a nemi életed, nem várhatod el mindenkitől ezt. Ha nem bírod, akkor igyekezz visszatartani magadat, nem gondolni a testi vágyakra, hanem próbálj tisztes távolságban minél több időt tölteni vele és sokat-sokat beszélgetni, és meghallgatni bármiről, megnyugtatni, és bizalmat kelteni benne. Ha nem is mondod ki, de látszik rajtad, hogy nem bírod ki a dugás nélkül, ő feszülni fog, és az a kételye lesz állandóan, hogy ha nem fekszik le veled, elhagyod. Amíg ezt érzi, nem bízik a türelmedben és nincs meg a megfelelő biztonsága, addig nem fog sem a közelébe engedni, sem kezdeményezni. Ha meg otthagyod azért mert nem akar veled lefeküdni tönkreteheted a lányt egy egész életre, főleg ha első szerelme vagy. Amúgy beszéltetek róla, nincs-e valamilyen fogadalma, vagy hasonló, pl. vallási meggyőződésből szeretne várni, vagy betegsége, esetleg valami amit nagyon szégyell? Én 5 évvel vagyok idősebb nála és még mindig nem várom az első rendes szeretkezést, ill a szüzesség elvesztését (nem tudom a barátnőd az-e, ha igen, sokkal kényesebb a probléma).
Így ismeretlenben, nem tudok több tanácsot adni. Magamnak sem kívánom a kapcsolatszakítást egy olyan emberrel, akit szeretek, el tudom vele képzelni az életem és nem tudok benne semmit sem kifogásolni azt leszámítva, hogy más a nézetünk a szexualitásról. Sajnos megtörtént velem, és padlón vagyok, mert folyton vissza akarom szerezni a barátságot, törődést, de nem tudom elfogadni, hogy előbb lefeküdni akar a tag, mielőtt eldönti, hogy lehet-e köztünk kapcsolat. Mondjuk nálatok nem így van szerencsére, de hasonlíthat a lány gondolkodásmódja az enyémmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!