Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lassan már egy éve járunk és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan már egy éve járunk és még mindig nem feküdtünk le én 22 vagyok a barátnőm pedig 18 érdemes ezt még folytatni így? Nem csaltam még meg, de már nagyon nehéz!

Figyelt kérdés
Már mindent 100-szor átbeszéltünk, megbeszéltünk minden,de semmi úgy érzem h hiába várok mert egyszerűen nem lesz semmi! folyton kritizál vagy fáradt, nem csinál semmi izgatót ha én kezdeményezek akkor előjátékig eljutunk tovább nem! Érdemes még ez így folytatni? azt mondja szerelmes belém, de nem igazán érzem ezt!!!

#szex #szerelem #párkapcsolat #18 éves #szexhiány #22 éves vagyok #érdemes még ezt folytatni
2014. okt. 1. 20:35
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
Egyetértünk, Juli.
2014. okt. 24. 12:45
 22/53 anonim ***** válasza:
Szerintem pont, hogy az ilyen lányok tudnak mélyen szeretni, ezért nem vonzza őket az elhamarkodott testi szerelem. Magamból kiindulva, pedig régecskébb voltam 18. (L)
2014. okt. 24. 16:41
 23/53 A kérdező kommentje:
Épp ez az amit mondasz hogy már rég kiléptem volna hogy ha nem látnám azt hogy mennyire szeret egyszerűen mondani sem kell a szemében látom... én is szeretem, de ez h előtte rendszeresen csináltam most meg semmi.. nem tudom ezért tettem fel ezt a kérdést hátha volt valaki hasonló szituban és tudna rá jól van nem választ adni hanem tanácsot hogy érdemes e folytatni és hogy érdemes e kitartani és várni...!?
2014. okt. 26. 00:04
 24/53 anonim ***** válasza:
68%

Előző vagyok, és lány - a tisztázás kedvéért. Szerintem egyszerűen túl fiatal még és nem meri felvállalni a szexszel járó felelősségeket. Ez egy jó dolog a mai világban. Ha te korán kezdted a nemi életed, nem várhatod el mindenkitől ezt. Ha nem bírod, akkor igyekezz visszatartani magadat, nem gondolni a testi vágyakra, hanem próbálj tisztes távolságban minél több időt tölteni vele és sokat-sokat beszélgetni, és meghallgatni bármiről, megnyugtatni, és bizalmat kelteni benne. Ha nem is mondod ki, de látszik rajtad, hogy nem bírod ki a dugás nélkül, ő feszülni fog, és az a kételye lesz állandóan, hogy ha nem fekszik le veled, elhagyod. Amíg ezt érzi, nem bízik a türelmedben és nincs meg a megfelelő biztonsága, addig nem fog sem a közelébe engedni, sem kezdeményezni. Ha meg otthagyod azért mert nem akar veled lefeküdni tönkreteheted a lányt egy egész életre, főleg ha első szerelme vagy. Amúgy beszéltetek róla, nincs-e valamilyen fogadalma, vagy hasonló, pl. vallási meggyőződésből szeretne várni, vagy betegsége, esetleg valami amit nagyon szégyell? Én 5 évvel vagyok idősebb nála és még mindig nem várom az első rendes szeretkezést, ill a szüzesség elvesztését (nem tudom a barátnőd az-e, ha igen, sokkal kényesebb a probléma).

Így ismeretlenben, nem tudok több tanácsot adni. Magamnak sem kívánom a kapcsolatszakítást egy olyan emberrel, akit szeretek, el tudom vele képzelni az életem és nem tudok benne semmit sem kifogásolni azt leszámítva, hogy más a nézetünk a szexualitásról. Sajnos megtörtént velem, és padlón vagyok, mert folyton vissza akarom szerezni a barátságot, törődést, de nem tudom elfogadni, hogy előbb lefeküdni akar a tag, mielőtt eldönti, hogy lehet-e köztünk kapcsolat. Mondjuk nálatok nem így van szerencsére, de hasonlíthat a lány gondolkodásmódja az enyémmel.

2014. okt. 26. 11:24
 25/53 A kérdező kommentje:
Igen még szűz hála a jó Istenek nincsenek se vallási illetve hasonló gondok, se ilyen hogy fogadás és hála a istenek egészséges is minden oké ilyen téren és ha hiszed ha nem beszélgetni már annyit beszélgettünk ezen h már erről beszélni nem lehet többet mert nincs mit... ki hogyan szeretné milyen póz, miért fél, aggódik.. stb... minden de megnyugtattam.. egyszerűen az előjátékig eljutunk, és hiába be is nedvesedik rendesen minden oké és már többször is elélvezett a nyelvemmel, de mikor arra kerül a sor hogy betegyem ott egyszerűen mintha lefagyna... szóval nem tudom.. pedig rendesen felizgattam és mondta is előtte h nagyon kívánja és szeretné, de mikor ott vagyunk akkor leáll az egész... és ennyi kudarc után már az én farkam is van amikor már csődöt mond mert elveszik a magabiztosságom!
2014. nov. 1. 21:15
 26/53 anonim ***** válasza:
Hát, akkor sajnos nincs mit tenni csak várni. Nem a te hibád, hogy leblokkol. Amúgy én is így jártam, 3-szor eljutottam a pettingig, de első két alkalommal nem akartam, harmadjára már csak félig akartam, igent mondtam, és csak leblokkoltam rá. Az agyamban vannak a gátlások, amik leállítanak akkor is, ha testileg minden rendben van. Mondjuk én nálad is idősebb vagyok, a tag meg majdnem 40, és erős kételyeim voltak-vannak iránta.
2014. nov. 1. 21:31
 27/53 A kérdező kommentje:
Nem tudom én mar nem tudom mit tegyek... már nem hiszek abban sem hogy összejön vagy h mire odakerülünk hogy fel e fog állni.. mert már inkább lelombozó a dolog mint izgató....
2014. nov. 1. 22:00
 28/53 anonim ***** válasza:
Azóta semmi fejlemény?
2014. nov. 16. 17:08
 29/53 anonim válasza:
vagy csak nem szűz és nem akarja hogy lebukjon
2014. nov. 16. 17:09
 30/53 A kérdező kommentje:
Még sajnos semmi.....:/ de mar ez miatt a szakítás szélén is vagyunk.... mar egy év eltelt és semmi... de mar olyan szintű hiányom van hogy mar egyszerűen az idegesség megesz....
2014. nov. 16. 17:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!