Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes újra megpróbálnom?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy lány akivel egy időbe nagyon jóba voltunk. Aztán amikor össze akartam vele jönni
az volt a válasza hogy ő nem szeretné mert fél hogy mi lesz ha össze veszünk és többet nem fogunk
beszélni.
Ez mondjuk lehet csak "duma" rész volt, de tényleg nagyon jóba voltunk.
Azóta eltelt 1év. Annyit már nem beszélünk egymással.
Régebben szinte napi szinten mostanában csak kb. 1-2 hetente beszélünk egymással.
Én még mindig oda vagyok érte és szeretem!
Nem tudom érdemes lenne-e megpróbálni ennyi idő után mégegyszer.
Szerintetek?
Valamit vigyek neki szerintetek?
2014. szept. 29. 19:53
1/2 anonim válasza:
hallod nálam is volt egy csaj akinek ez volt a válasza amikor megkérdeztem hogy járna e velem... nos azóta addig fajult a dolog hogy kb. utál engem! Ne nagyon erőltesd mert pont az ellenkezőjét éred el vele!
2/2 anonim válasza:
Hát, a remény hal meg utoljára. Próbálkozz de ha most is zárt ajtókra találsz hagyd, én drukkolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!