Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes megpróbálnom vele, vagy nézzek más után?
Hát először is,mindenki gyerekes(főleg lány) ha nincs neki pasija, me ilyenkor elenegdi magát,szabadabb,éli az életét!:)és ez neki jó és öröm, sokan szeretik ezt:D
Am meg hidd el ha összejön vkivel,akko komolyan lesz!:)
Nem tapasztalatból mondom, de sokak mondtk ezt nekem már!:)
Rem segítettem:) Sok sikert!:)
Hívd csak el valahova (étterembe, stb).
Ott pedig szépen finoman beszéld meg vele, mi a helyzet. Ne rohand le hirtelen - beszélj magadról, kérdezd őt is.
Ha ott is komolytalan, a vége felé is - az pech...
Szia! Én 22 éves leszek júniusban, nekem se volt még barátom, és ugyanilyen gyerekes vagyok. Komolyan, néha reménytelenül, ráadásul az ágyamban még mindig ott vannak a plüssállatkák, a pizsamámon két alvó egér van, és a Szívek szállodája az egyik kedvenc sorozatom :)), a napokban pedig a Szépség és a szörnyeteg zenéjét hallgattam a youtube-n.
A barátaim hozzám hasonlóak, ... és az ő társaságukban talán még inkább gyerekessé válok, hiszen 1 bolond 100-at csinál.
Viszont: szentül érzem, hogy ha párkapcsolatban élnék, a dolgok pozitív fordulatot vennének. Megkomolyodnék, nőiesebben viselkednék, stb. - hiszen most is komolyabb leszek, ha olyan fiú van a közelemben, aki tetszik.
Nem hiszem, hogy a gyerekes viselkedést ki lehet nőni teljesen, de abban biztos vagyok, hogy kordában lehet tartani... - Kordában lehet tartani akkor, amikor az ember hirtelen felnőtté válik. Ilyen eset, ha lesz barátja, illetve komoly párkapcsolata.
Úgyhogy, én úgy vélem, van remény! :)
Ja! és próbálkozz/közeledj, mert ő - ha hozzám hasonló - nem fog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!