Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lassan már egy éve járunk és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan már egy éve járunk és még mindig nem feküdtünk le én 22 vagyok a barátnőm pedig 18 érdemes ezt még folytatni így? Nem csaltam még meg, de már nagyon nehéz!

Figyelt kérdés
Már mindent 100-szor átbeszéltünk, megbeszéltünk minden,de semmi úgy érzem h hiába várok mert egyszerűen nem lesz semmi! folyton kritizál vagy fáradt, nem csinál semmi izgatót ha én kezdeményezek akkor előjátékig eljutunk tovább nem! Érdemes még ez így folytatni? azt mondja szerelmes belém, de nem igazán érzem ezt!!!

#szex #szerelem #párkapcsolat #18 éves #szexhiány #22 éves vagyok #érdemes még ezt folytatni
2014. okt. 1. 20:35
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:
de hát egy év alatt? nem hiszem vagy nem tudom... nem tudok mar semmit sem... :/ de az idegesség kikészít...
2014. nov. 16. 17:14
 32/53 anonim ***** válasza:
6%
Ritka nagy marha vagy, hogy még mindig ezen vergődsz.
2014. nov. 16. 21:14
 33/53 anonim ***** válasza:
Csak lehet h keresztény a lány :) Várj még egy kicsit
2014. nov. 16. 21:30
 34/53 A kérdező kommentje:
Mennyit még ? :O
2014. nov. 16. 22:20
 35/53 anonim ***** válasza:
62%
Ha nagyon szakítani akarsz, legalább győzödj meg róla, hogy a barátnőd nem marad egy életre traumatizálva, hogy a szeretett barátja elhagyta, mert nem akar vele lefeküdni.
2014. nov. 16. 22:23
 36/53 anonim ***** válasza:
49%

#35 +1

Hihetetlen milyen ösztönlények vannak...

Fontosabb ez, mint a lelki kötődés...

2014. nov. 16. 22:32
 37/53 A kérdező kommentje:
Hahooooo 22 vagyok és nem egy hét nem egy hónap nem is fel év hanem mar több mint egy év eltelt..!!! Ő meg mar 18 de lehet nem is szeretett igazan...
2014. nov. 17. 08:19
 38/53 anonim ***** válasza:
83%
S akkor mi van? Törvényny, hogy 18 évesen le kell feküdni x hónap után? Ha ő nincs rá felkészülve, neked nincs jogod erőltetni. Ha majd kívánja és vonzódtok, megteszi, ha nem, akkor várni fog. Attól, hogy nem akar lefeküdni meg igen is szerethet, kár, hogy a férfiak ezt nem igazén tudják felfogni.
2014. nov. 17. 10:26
 39/53 anonim ***** válasza:
Múlt idő? Akkor remélem azt jelenti, hogy elhagytad. Jobbat érdemel.
2014. nov. 17. 21:02
 40/53 A kérdező kommentje:
Hat igen most mar nem agyunk együtt... leültünk és megbeszéltük hogy igazából mint barátok tekintettünk egymásra és valóban szeretett meg még szeret is , de nem érzi azt a szexuális vonzódást felém...
2014. nov. 18. 13:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!