Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan már egy éve járunk és még mindig nem feküdtünk le én 22 vagyok a barátnőm pedig 18 érdemes ezt még folytatni így? Nem csaltam még meg, de már nagyon nehéz!
Figyelt kérdés
Már mindent 100-szor átbeszéltünk, megbeszéltünk minden,de semmi úgy érzem h hiába várok mert egyszerűen nem lesz semmi! folyton kritizál vagy fáradt, nem csinál semmi izgatót ha én kezdeményezek akkor előjátékig eljutunk tovább nem! Érdemes még ez így folytatni? azt mondja szerelmes belém, de nem igazán érzem ezt!!!2014. okt. 1. 20:35
41/53 anonim válasza:
Vagy csak agyon frusztrálta a dolog, hogy ennyire erőltetted volna. Ne hidd, hogy nem érezzük ezt rajtatok, és ő inkább csak jobban befordult ettől.
42/53 A kérdező kommentje:
Na mindegy most már szakítottunk.... :/
2014. nov. 22. 16:37
43/53 anonim válasza:
Végre, ez legalább egy jó döntés volt.
44/53 anonim válasza:
ennyi időt elvesztegettek.??? nem az a világ van, amikor évekig udvarolni kell vagy esküvőig nem szabad ágy babújni egymással.
45/53 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy jó döntést e hoztam... mert még mindig szeretem és tudom h ő is engem, de nem tudom hogy erre mi lett volna más megoldás!? tudom h nem az a világ van, de akkor is ritka az ilyen, de hát most már ennek annyi!
2014. nov. 23. 12:51
47/53 A kérdező kommentje:
Semmi...xD
2015. jan. 19. 00:08
48/53 anonim válasza:
nálam is lassan ment ez a dolog.sokat kellett rám várni.
aztán egyszer,teljesen spontán(és nem ágyban párnák közt:D) megtörtént.. sokkal jobb volt így, nem agyaltam túl,nem görcsöltem rá.
49/53 anonim válasza:
nem érezte a szexuális vonzódást?
szerelmes volt beléd ez a lány, vagy szeretett,de nem szerelemmel?
nekem akkor volt ilyen,mikor nem voltam szerelmes a másik félbe.(de szerettem,csak...)
akibe meg igen,őt nagyon kívántam is.
de lehet ez én vagyok..
50/53 A kérdező kommentje:
Mai napig járunk immár 14 hónapja, de még nem léptük meg az elsőt... de hát most már nem kell elsietni talán eljön az ideje... elejében nem voltam szerelmes, de mostanra igen az vagyok csak néha annyira félek a teljesítéstől meg már lassan másfél éve nem voltam csajjal kissé szorongok...:/
2015. febr. 3. 01:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!