Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet formálni egy 55 éves férfit?
46 éves nő vagyok, elvált, a barátom, 55/F, özvegy.
Én egyedül élek egy lakásban. Van munkám, jövedelmem, tehát nem eltartót keresek!
Ő egy ikerházban él, egyik felében ő, a másik felében a lánya 2 unokával,meg a vővel.
A család tud rólam, tudja, hogy barátnő vagyok 2 éve. El is fogadtak. Én arra vágyok, hogy éljünk együtt, a férfi nem mond egyértelmű nemet, hanem húzza-halassza a dolgot, hogy majd, majd...most ezért nem, most azért nem. Néha alszunk együtt, nyaralni is együtt megyünk, de úgy érzem ennyi idősen nem tini-kapcsolatra vágyom, hanem együttélésre. Ő azt mondja ne kapkodjunk. Szeret engem, nincs neki más, tudom, hogy imád velem lenni. Amikor rákérdezek, hogy akkor miért nem költözünk össze, akkor azt mondja, hogy nincs ellene semmi, amit felhozhatna, csak várjunk vele még...De ezt elég régóta hallom. Mit tehetnék?
Kérd meg, hogy őszintén mondja meg, miért nem akar veled összeköltözni. Ne hagyd, hogy kitérő válaszokat adjon.
Formálni viszont ne akard, csupán megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!