Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet formálni egy 55 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet formálni egy 55 éves férfit?

Figyelt kérdés

46 éves nő vagyok, elvált, a barátom, 55/F, özvegy.

Én egyedül élek egy lakásban. Van munkám, jövedelmem, tehát nem eltartót keresek!

Ő egy ikerházban él, egyik felében ő, a másik felében a lánya 2 unokával,meg a vővel.

A család tud rólam, tudja, hogy barátnő vagyok 2 éve. El is fogadtak. Én arra vágyok, hogy éljünk együtt, a férfi nem mond egyértelmű nemet, hanem húzza-halassza a dolgot, hogy majd, majd...most ezért nem, most azért nem. Néha alszunk együtt, nyaralni is együtt megyünk, de úgy érzem ennyi idősen nem tini-kapcsolatra vágyom, hanem együttélésre. Ő azt mondja ne kapkodjunk. Szeret engem, nincs neki más, tudom, hogy imád velem lenni. Amikor rákérdezek, hogy akkor miért nem költözünk össze, akkor azt mondja, hogy nincs ellene semmi, amit felhozhatna, csak várjunk vele még...De ezt elég régóta hallom. Mit tehetnék?

2014. júl. 17. 17:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
hova akarsz már formálni egy 55éves férfit? o.O
2014. júl. 17. 17:41
 2/12 anonim ***** válasza:
19%
bármikor lehet bárkit.
2014. júl. 17. 17:44
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen idős korban már mindenkinek meg vannak a maga szokásai, rigolyái, nyilván nem akarja feladni a kényelmét. Sok pasi már attól sokkot kap, hogy esetleg osztozni kell a tv távirányítón!

Nem sok mindent tehetsz, szerintem ne erőszakoskodj, annak sosincs jó vége.

2014. júl. 17. 17:47
 4/12 anonim ***** válasza:
36%

Lehetsėges mėg az a variàció hogy, nagyon szeret tėged ezt el is hiszem!De fėl össze költözni amit te is megėrthetsz,itt nem a függetlensėgėt fėlti màr,hanem azt hogy összeszokàs,összecsiszolodàs... mert minden embernek van egy dilo napja,termėszete,inkàbb ettöl fėl,megfelelni a màsik fėlnek, megváltozni àtformàlni nem lehet sajnos,koràra nėzve tapasztalt...ės màr nem màs ėrdekeit fogja nėzni,hanem azt ami neki jó ės kėnyelmes....lehet ha összeköltöznėtek nem müködne jol a kapcsolatotok!! Fėlhet az anntagi helyzetöl is... mivel gondolom a gyerekeit,unokàit tàmogatja.... es lehet ebböl is adodna problėma..!!meg lehet erteni a pàrodat!!ugyanugy a kėrdezõt is !!

2 lehetösėg van!!

1. Elfogadod igy!

2. Ujj kapcsolatot keresel amiben megkapod azt amire vàgysz!!

2014. júl. 17. 17:54
 5/12 anonim ***** válasza:
36%
Elirtam bocsi:anyagi helyzet!
2014. júl. 17. 17:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Formálni nem lehet, de sztem itt nincs is szükség rá.

Nem lehet, hogy nehezen fogadja el a felesége halálát? Talán úgy érzi, hogy ezzel az együttéléssel elárulná őt. Tudom, nyálas dolognak hangzik, de létezik ilyen.

vagy az is lehet, hogy pont, hogy rossz volt a házassága, é nem akar még egy kelepcébe belesétálni.

Persze téged is megértelek.

2014. júl. 17. 17:56
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet. Ez a nők örök baja, hogy ők majd megmutatják ,hogy lehet, aztán szenvednek 10 évet ,és utána látják be ,hogy mégsem. Jó esetben csak 10 évet...Már egy 25-30 évest sem lehet nem hogy 55-öt.
2014. júl. 17. 17:57
 8/12 A kérdező kommentje:

6os:

"Nem lehet, hogy nehezen fogadja el a felesége halálát? "

10 éve halt meg az asszony, és igen, rossz volt a házasságuk. Azt mondta nekem anno, hogy szinte megkönnyebbült, amikor az asszony meghalt, mert a kapcsolatuk egy csapda volt és örült, mikor a halállal szabadult a kötelékből.

2014. júl. 17. 18:03
 9/12 anonim ***** válasza:
90%

Akkor itt a válasz. Fél egy újabb csapdától. És hidd el, nem fogod őt meggyőzni azzal, hogy te nem leszel olyan.

De azért kicsit erős, hogy ilyet mond arról az emberről, akit valaha szeretett. :(

Bár a hátteret nem tudhatom.

2014. júl. 17. 18:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Leginkább úgy veszem észre, hogy a negyvenes és afölötti korosztály, főleg ha volt korábban már családja inkább ezt az "egyedül élek és van valakim" típusú párkapcsolatot választja. Az anyám pl. 57 éves, több, mint 10 éve benne van egy ilyen kapcsolatban, még én szoktam neki mondani, hogy mi lesz később, ha idősebb lesz, akkor sem akar maga mellé valakit? De nem akar. Nagyon sok ilyen embert ismerek, a nők általában azt mondják, hogy nem egy férfi gatyáját akarják mosni, hanem szórakozni, utazgatni, egyáltalán nem akarnak együtt élni, és valahol igazuk is van, én harmincasként látom azt, hogy nem könnyű egy házasság, együttélés, aztán, hogy jó megoldás-e ez a külön élés azt nem tudom. De nem hiszem, hogy könnyen rá tudnád venni a barátodat az összeköltözésre és azt sem, hogy könnyen találnál új pasit, mert 46 évesen már nem könnyű, de ezt biztosan te is tudod.
2014. júl. 17. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!