Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak?
15 éves, lány vagyok.
Kb.3 hónapja megismerkedtem egy fiúval interneten.
nagyon megkedveltük egymást, kölcsönös volt az érzelem.
Kétszer találkozunk. De nem tudtunk semmiről beszélni. Az a bizonyos néma csend nem 10 percig tartott, hanem órákon át...
egy hete találkoztunk utoljára kb., azóta nem ír. . De én nagyon megkedveltem. Mióta utoljára találkoztunk, csak zenét hallgatok azóta, és nincs semmihez kedvem. Csak az üzeneteimet nézem, hátha ír. De sajnos soha... úgy érzem, vége ennek az egésznek:( de nem akarom, hogy vége legyen. Nagyon sok közös volt bennünk.
Kérlek segítsetek, mit tehetnék? Számomra tökéletes. .ilyen fiút nem fogok már találni:'( folyton csak ő jár a fejemben.
kérlek segítsetek. Nem vagyok kíváncsi a bunkó hozzászólásokra...
Én sose szerettem írni másoknak. Neki néhányszor írtam. .
de nem érzem jól magam egy olyan beszélgetésben, amit én indítok el.olyan erőltetettnek érzem.
Szívesen írnék neki, de félek, hogy már nem kíváncsi rám..:(
Szerintem inkább azt hiszi, hogy te nem vagy kíváncsi rá. Ő se akarja erőltetni, mert látja, hogy végig csend van.
Ha adnál egy löketet, az segítene neki. Írj rá bátran, semmi ciki nincs benne ... csak ti fiatalok állítjátok be hogy "jaj de ciki, rá kell írnom lányként" , dehogy az.
Aztán ha tényleg nem akar tőled semmit se, akkor majd ki fog derülni. De ha csak ülsz a popódon, akkor nem fog kiderülni, és mardosni fog a gondolat. "Mi lett volna ha"...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!