Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 8 hónapja van barátom,előtte 6 hónapon át randizgattunk, mai napig szerelmes vagyok belé, reménykedem benne hogy ő is az, szóval a problémám az hogy tulságosan félt, nem az a tipikus férfi féltés, hanem szinte mar anyai, rettenetesen féltékeny bármelyik barátomra,birtokolni akar(pedig ő nincs otthon egész héten) akivel csak beszélek, mindegyikről azt feltételezi hogy szeretnék valamit, holott ez nem igaz, nem lenne hozzá gerincem, meg flörtölni sem mással, de ő nem bízik bennem, bármit csinálhatok, neki akkor sem jó, beleköt, vannak időszakok mikor minden rendben, máskor van hogy naponta összeveszünk, miért van ez? nem értem az egészet próbálok neki megfelelni, mindent úgy csinálni hogy neki jó legyen, de nemsikerül, egyszeruen lehetetlen, távolság lehet az oka? mert az elején mikor meg szinte "naponta" együtt voltunk nem volt ilyen, akkor még megőrült értem, szerintetek visszalehet még csinálni hogy újra minden régi legyen? vagy már rám unt?

2014. júl. 7. 21:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Az asszony ingatag, úgy hajlik, mint a nád,

És hálót vet ki rád könnyelmű szívvel,

Mindegy, ha víg kacaj csendül az ajkán,

Vagy könnyez csalfán, csábít és színlel.

Ne higgy a nőnek, ne hallgass rája,

Hazug a szája, bármit is mond!

Óvjad a szívedet, hogy meg ne ejtse.

Bódító kéjnek elszálló perce.

Múló az élvezet, tartós a bánat,

Lelkedre támad és akkor véged.

Ne higgy a nőben, ne hallgass rája,

Hazug a szája, bármit is mond!

2014. júl. 7. 21:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!