Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
15éves lány vagyok és van egy 14éves barátom. Nemrég jöttünk össze. Nagyon szertetjük egymást. Szerintetek gáz ha lány létemre én vagyok az idősebb vagy 1év nem számít? Nem kérek olyan kommenteket hogy még fiatalok vagyunk meg stbstb.
2014. jún. 28. 08:41
1/4 anonim válasza:
határozottan nincs ebböl baj. csak ne tegyél semmi olyasmit mint egy feljebbvaló. legalább is az elején, mert nem tudni hogy mire gondolna a fiú.
2/4 anonim válasza:
Één 18 vagyok, barátom 7 hónappal fiatalabb nálam, és még sincs baj belőle. Minden működik, szeretjük egymást, és ez a lényeg. Már 1,5 éve vagyunk együtt :)
3/4 anonim válasza:
1 év az semmi... 15 év!Az már igen :) Van aki azt mondja,hogy a kor nem számít.
4/4 anonim válasza:
Ebben a korban még nem számít. Házasságra nem javaslom az ilyet, ott jobb, ha a fiú 5-7 évvel idősebb. Ez főleg idősebb korban mutatkozik meg: az 50-55 éves pasi még igencsak fickós tud lenni, ugyanennyi éves nő meg hallani se akar a testi szerelemről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!