Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Mit mondjak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mit mondjak a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval, nagyon aranyos, és belém szeretett, én is nagyon megszerettem. De az apja nagyon bulizós, és iszik is, és a fiát is itatja. Nevelőszülőknél lakik, mivel az anyja lemondott róla. Az apja meg akarja oldani hogy vele élhessen. A szüleim nagyon ellenzik, nem akarják hogy együtt legyünk. Megcsókolt. Kedden megy haza a nevelőszülőkhöz. Cigizik, a családja miatt. De azt mondta hogy leszokik, bármit megtenne értem. Mától leszokik a cigiről és az ivásról. A szüleimnek mit mondjak hogy engedjék a szerelmünket? Kérlek, nagyon szeretném. Segítsetek, mit mondjak?

2014. jún. 15. 22:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
az igazat mindig az igazat barmilyen nehez is es ha latjak h szeretitek egymats csak enyhül a szivuk
2014. jún. 15. 23:09
 12/14 A kérdező kommentje:
És ha nem? Csak a rosszat látják benne/bennük. De én mondogatok hogy a fiú nem olyan. De csak az apját látják benne..:'(
2014. jún. 15. 23:24
 13/14 rodrigoo ***** válasza:

Ki az aki a nevelőszülőket okolja, te vagy ö? Nem próbálja rájuk kenni a félélőség terhét a saját viselkedéséért? Cigizik, iszik és aztán... de mindezért a családom a hibás.

Gondolkodj el azon,amit mondanak a szüleid, tapasztaltak és tudják, hogy az ember nehezen változik. (Mától leszokik a cigiről... de meddig?).

Jó... a kérdésed az hogy mit tegyél, hogy a szüleid engedjék a szerelmeteket? Hát ne próbáld őket meggyőzni, hogy tévednek; ez csak tovább erősítene meggyőződéseikben. Talán segíthet ha arra a felismerésre vezeted rá őket, hogy minél jobban ellenzik, annál erősebb lesz a szerelmed iránta. Valami ilyensmire lesz szükséged: "mióta ellenzitek sokkal jobban szeretem; lehet hogy igazatok van nem rendes ember, de így távolról annak tűnik; bárcsak jobb emberismerő lehetnék - de olyan ritkán mehetek el fiukkal, így nem lehetek soha jó emberismerő") - lehet hogy arra gondolnak majd, hogy jobb ha te magad jössz rá milyen ember a barátod és ezután elővigyázatosabb leszel. És még azt is kell tudják, hogy biztosan el tudsz kerülni egy nem-kívánt terhességet. Képesnek tartanak e erre, téged is meg a pasit is? Ha igen, akkor van esélyed a meggyőzésre.

2014. jún. 16. 00:04
 14/14 A kérdező kommentje:
Egyikunk se okolja a neveloszuloket. Hanem az igaz anyjat meg apjat.megprobalol titokban talalkozgatni vele, es hatha latnak a szuleim hogy nem konnyen mondok le rola.
2014. jún. 16. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!