Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a szüleimnek?
A párom a születésnapomon el szeretne vinni egy hétvégére egy wellness hotelbe. A szüleim viszont nem akarják, hogy elmenjek. Mit mondjak nekik, hogy elengedjenek?
Én 17/L a párom 24/F
senkinek se tetszene ha a 17 éves lányuk egy 24 évessel jár
szüleid okos emberek, becsüld meg őket.
Köszi a válaszokat.
Sajnos a szüleim néhány dologban még nagyon kislánynak gondolnak. Tudom, hogy ez azért van, mert féltenek meg szeretnek.
8 hónapja vagytok együtt és nem engednek el? Túlságosan anyuci és apuci jó kislánya vagy. Mond meg nekik, hogy nem dönthetik el helyetted, hogy egy ilyen kihagyhatatlan alkalmat kihagysz-e vagy sem. Szokj le egy kicsit a "szülőnek mindig igaza van" témáról, mert a szülő öregszik, hülyül(naponta több százezer agysejtje pusztul meg, tehát nem viccből írtam), és már nem fiatal, tehát nem feltétlen tudja átgondolni az érzéseidet, vágyaidat, plusz ő nincs is a helyzetedben. 17 évesen elég nagy lány vagy már ahhoz, hogy úgy dönts, hogy a 8 hónapos kapcsolatodban a párod ajándékát elfogadod! Ezt mondhatod nekik így is.
Ha ezeket a javaslatokat kevesled, akkor írj priviben, a többit majd ott mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!