Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a szüleimnek, mire kell a pénz? (lent részletezem)
Ugye együtt voltunk a barátommal, és kiszakadt a gumi :SS(ma délután volt), és kellene esemény utáni tabi. De most nincs pénzem, szal a szüleimtől kellene kérni.
Mit mondjak, mire kell?(mert ők úgy tudják, hogy szűz vagyok)
És kb. mennyibe kerül? Valamint, hol lehet felíratni?
14,5/L
Hülye azért nem vagyok -.-
tudom, hogy max. 72 órának lehet eltelni az aktust követően, hogy hasson is valamit a gyógyszer.
Hát szerintem ha szexelsz, akkor most légy nagylány, és inkább most mondd a szüleidnek, mi a helyzet, mert ha 2-3 hét múlva azzal állsz elő, hogy terhes vagy, az nagyobb gond szerintem.
Esetleg a barátod nem tud kisegíteni?
Vagy nagyobb tesó?
De akkor is szerintem mondd meg, mi a helyzet, én nem szeretném, ha a lányom ilyen bizalmatlan lenne velem :(
21:51
Tesóm nincsen, és a barátommal max. felesben tudnánk állni a költségeket.
Amúgy apámmal élek, mert abba a városba járok gimibe, ahol ő lakik, anya sajnos tőlünk kb.100km-re lakik. Benne teljesen megbízom, de apával hogy beszéljek ilyenekről?:S
Nem utólag kellene ilyeneken gondolkodni!
Nincs más lehetőséget!
Megszerzed a pénzt és csinálsz még egy két baromságot, vagy segítséget kérsz egy felnőttől, aki tud segíteni.
Kéregethetsz is az utcán...
Amúgy, azt nem mondtam, hogy ez volt az első.. =/
bár ez most nem sokat számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!