Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a szüleimnek, mire kell a pénz? (lent részletezem)
Ugye együtt voltunk a barátommal, és kiszakadt a gumi :SS(ma délután volt), és kellene esemény utáni tabi. De most nincs pénzem, szal a szüleimtől kellene kérni.
Mit mondjak, mire kell?(mert ők úgy tudják, hogy szűz vagyok)
És kb. mennyibe kerül? Valamint, hol lehet felíratni?
14,5/L
Köszönöm.
Hát, ha a barátom megmondja a szüleinek, akkor garantáltan megtudják az enyémek is, mert anya legjobb barátnője az ő anyukája, apa legjobb haverja meg az ő nevelőapja.. :S
Egyrészt: Az addig oké, hogy 72 órán belül hat, de jó ha tudod, hogy minél később veszed be, annál kisebb az esély rá, hogy használ. (24 órán belül 95%, 24-48 órán belül már csak 86%, annál később pedig csak alig több, mint 50%).
Szóval ha még egy ideig szenvedsz, hogy honnan is kapard elő a pénzt, aztán még eljutsz dokihoz, rászánod magad, hogy elmenj a patikába és még be is vedd, a végén már basz*od.
A lehetőségeid:
- Vagy őszintén odaállsz apád/anyád elé, és megmondod neki, hogy bizony baj van, mert bár védekeztetek, elszakadt az óvszer.
- Kölcsönkérsz vkitől akiben megbízol
- barmi gyorsan kitalálsz vmit, hogy mire kell a pénz
Az elsőt javaslom, több okból is:
- ha esetleg netalántán véletlenül a tabletta ellenére is terhes maradnál (ami bár ritka esetben, de bizony előfordul), akkor könnyebb lenne megosztani a "jó" hírt apucival/anyucival
- két hét múlva a biztonság kedvéért nem ártana egy tesztet is venned, ami szintén pénzbe kerül (bár az csak 800-100 forint)
- ha már annyira nagylány vagy, hogy nemi életet élsz, akkor tessék felnőttként viselkedni
Uhh. Ez durva. Szerintem először is mondd meg egyik szülődnek (akivel jobban egy hullámon vagytok), jön egy elbeszélgetés, azt túléled. Utána biztos adnak pénzt.
Az ára kb 6-7 ezer forint
VISZONT!!: akkor a leghatásosabb még, ha 24 órán belül veszed be!!!
itt egy link: [link]
16/f
Köszi.
Holnap délelőtt megyünk dokihoz a barátommal, szal még nem fog letelni a 24 óra.
De valami ötlet, hogy mit mondjak, mire kell?
Mert ha anyám itt lenne, neki még el is mondanám, de fater.. tuti kinyírna engem is és a barátomat is :S
22:18
köszönöm szépen. ige, tudok a mellékhatásairól, és hogy nem tesz jót. :(
Amúgy mondtam, ha itt lenne anya elmondanám neki, de az hogy néz már ki, ha telon keresztül mondom el :S
Mondd meg neki, hogy kell egy kis tőke a vállalatodhoz!
Akkor büszke lesz rád!
22:22
mert a városunkban nincsen mozi XD
a vásárlás meg azért cink, mert feltünne nekik(vagyis hát apának, mert vele élek), hogy semmi új ruhát nem vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!