Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
én 20 éves vagyok, a pasim pedig 18. a szüleimnek, hogy mutassam be, vagy mit mondjak, hogy ne nézzenek hülyének?
2! tetszett
amúgy nem a szüleidnek kell, hogy tetszen, hanem Neked
ebben nincs semmi, én mindig így voltam, nem hiszem beleszólnának, mutasd be és kész, N
" két évvel kisebb és a fiúk későbbre érnek meg mint a lanyok"
Ez nem igaz. Annyi igaz, hogy van néhány lány, aki hamarabb felnő. De a többségre nem igaz.
Gyűlölöm ezt a begyöpösödött gondolkodásmódot miszerint a férfinek kell TÖRVÉNYSZERŰEN idősebbnek lenni...
Szimplán ne foglalkozz ezzel, ha te jól érzed magad vele, akkor így tökéletes.
Pontosan. Nincs kőbe vésve, hogy neked fiatalabbnak lenned.
Ráadásul mikor az ember megismerkedik valakivel, a legtöbbször nem is tudja, hogy hány éves.
fiúk későbbre érnek meg mint a lanyok?
Ez BAROMSÁG! Lehet, hogy régen így volt, de ma már a 17-18 éves lányok nagy része olyan, mintha ovis lenne.
Osztom azt a véleményt, h az a tény, hogy a fiúnak "kell" idősebbnek lenni egy hátramaradt, rossz, begyöpösödött múltmaradék. Árulja már el nekem mennyivel jobb az, ha a lány 21, a pasi meg 35-38 éves? A fiúk később érnek, de nem mind. Én egy 4 évvel fiatalabb fiúval járok, de a gondolkodásán alapból nem látszik. Mind a ketten felnőtt, diplomázott emberek vagyunk.
Kedves kérdező: nincs ezzel semmi baj, vidd haza, mutasd be és szerintem nem lesz gond. Drukkolok neked, én is mostanság akarom bemutatni a szüleimnek.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!