Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mutassam be a barátomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mutassam be a barátomat a szüleimnek?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok. 1 hete van barátom. Nem tudom hogy mutassam be a szüleimnek. Anyával jó a kapcsolatunk, annyira nem szeretek beszélgetni vele fiúkról, intim dolgokról. Apával is jó a kapcsolatom, ő viszont mindig hangoztatja hogy: " én vagyok az egyetlen pasi az életebe, mindig elkísérlek buliba meg stb." De persze mindezt mosolyogva, anya szerint csak viccel, talán nem szeretné, hogy felnőjek.

Hogy mutassam be a szüleimnek a barátom? Ötletek? :)

Köszi :)

2012. okt. 6. 21:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Hajaj! Ez még nagyon korai dolog lenne.

Járjatok egy kicsit és utána , mondjuk egy évecskét.

2012. okt. 6. 21:59
 2/6 Hanariko ***** válasza:
Hát így elég nehéz... pláne hogy a 14 sztm a legkényesebb kor... először talán csak említsd meg hogy van, nem kell rögtön egy hét után bemutatni. Egy hónap múlva esetleg. Addig emésztgesség elméletbe :D
2012. okt. 6. 21:59
 3/6 A kérdező kommentje:
És hogyan mondjam meg? Leülök velük szembe, és meg mondom, hogy van barátom? Tudják, hogy beszélek ezzel a sráccal, akivel járok, ismerősök mondtak anyának pár jó szót róla, de nem tudják, hogy járok vele.
2012. okt. 6. 22:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Azért az első válaszoló tanácsa, hogy csak egy év után ismerkedhessenek meg a szülők a barátjával, kissé érdekes számomra. Szerintem még felnőtt korban is sok az egy év...

Először beszélj anyukáddal, mondd neki, hogy találkoztál egy fiúval, nagyon megkedvelted, szeretnél több időt vele tölteni, megismerni jobban, és hogy esetleg szeretné-e megismerni? Ha anyukáddal jobban megértitek egymást, megkérheted, hogy apukáddal először beszéljen ő erről, finoman adagolja be neki, aztán te is megbeszélheted vele. A leírásod alapján nem hiszem, hogy kitagadnának, de inkább szólj nekik, nehogy utána az legyen, hogy el akartad titkolni..:)

2012. okt. 6. 22:06
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Semmiképpen nem akarom hetekig, hónapokig titkolni, mert nem szeretek hazudni a szüleimnek, meg előbb utóbb úgy is kicsúszna a számon. Csak kicsit bennem van a félsz :)

2012. okt. 6. 22:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Jó! Az egy évet csak azért írtam, mert az egy hét nagyon rövidnek tűnt. Valóban várni kellene egy kicsit, de azért beszélhetsz róla Anyukádnak.? hogy hol jártatok, mit csináltok, kik a közös barátaitok, meg ilyenek. Amikor már egy kicsit ismeri anyukád, akkor felviheted, de ne legyen egy nagy bemutatkozás, mert még ahhoz fiatalok vagytok.

Ne egy esküvő előtti bemutatkozás legyen, hanem egy jó barát bemutatása. Az, hogy később szerelem lesz e, az a jövő kérdése. Azzal most nem kell foglalkozni.

2012. okt. 6. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!