Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek?
Szóval van egy fiú, aki szokott bámulni. Ez még rendben lenne , csak már tanév eleje óta ezt csinálja. A helyzet a következő: az egyik órán előttem ülnek a haverjával és régebben nagyon bunkók voltak (mostanában már nem igazán).
Most majdnem itt az év vége, holnap lesz a bankettünk. Szóval mint említettem az egyik órán előttünk ülnek és két nappal ezelőtt egész jól elbeszélgettünk. Aztán a haverja- miután az egyik csaj a hátam mögött megkérdezte( ÚGY HOGY OTT VOLT) hogy tetszik-e az a fiú aki szokott bámulni. Nagyon nézett rám az a fiú olyan kutya tekintettel, de én tereltem a témát, most komolyan úgy kérdezi meg az a csaj hogy ott van előttem a padja? na szóval nézett én tereltem a témát végül nem mondtam semmit és lehajtotta a fejét a padjára.- megkérdezte hogy mi a kedvenc szobanövényem(mármint a haverja). Hát eléggé meglepődtem....
Szóval az lenne a kérdésem hogy sztetek megkérdezné-e holnap a banketten hogy járnék-e vele? és ha igen mit válaszoljak? Mert 1:bunkó, "nem túl kedves lányokkal" lóg, köztük az ősellenségemmel 2: sokat lehet vele nevetni, kedves a gyerekekkel, néha ugyanarra gondolunk. És jó kár tovább tagadni tetszik de most mi a csudát csináljak?

ha csak a kulso meg az szamit hogy nepszeru legyen hajra meg
is erdemled

ha rendes lenne meg belekotnel a viselkedesebe meg
a kulsejebe ugyis... tegyel azt ami szamodra helyes. legfeljebb tanulsz belole
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!