Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Na szóval az én történetem eléggé hosszú. Volt egy barátom akivel először nagyon jó barátok voltunk semmi több, de aztán összejöttünk, de megcsalt az akkori exével... Utána nem beszéltünk jó darabig, én nehezen tettem túl magam, mert szerettem őt, és mellette nem csak mint szerelmemet, hanem mint legjobb barátomat is elveszítettem. Ja és össze is jött a csajjal, két nappal a szakítás után. Na de, egyszer csak rám írt, és megbeszéltünk mindent, és nem tudom hogyan, de újra jóban lettünk. Ez így ment egészen két héttel ezelőttig, mikor aztán egyszercsak elkezdte mondani, hogy összezavartam őt és, hogy más vagyok. Végül bevallotta, hogy nem tud rám úgy nézni mint egy barátra, és, hogy a barátnőjével sem olyan mint volt, mert, hogy alig találkoznak mert a lány fősulis, és hogy velem meg sokat beszél meg suliban is találkozunk. Megkérdeztem, hogy szereti e, azt irta, hogy igen, de csak megszokásból.... Nos én közöltem vele, hogy szeretem, mint egy jó barátot..Na de attól a naptól kezdve minden megváltozott egészen mashogy beszélgetünk és találkoztunk is egyik nap, és tudni kell, hogy mikor velem volt és megcsalt részeg volt....de mikor mi kimentünk elmentünk hozza és egy varatlan pillanatban megcsókolt, és jó volt bevallom ujra vele, pedig nem helyes, de többször is megtette, de semmi más nem történt, és az a helyzet,hogy talán jobb volt most így mint mikor jártunk...aztán beszélgettünk elmondta h ez így nemfog menni neki a bnőjével és hogy meg fog kelleni neki mondania, hát kíváncsi vagyokmikor teszi meg majd. Ja,és azt mondta, hogy velem más minden jobban felszabadult meg minden, de h nem tervez előre, ahogy én sem. Csak az a helyzet, hogy most kialakult egy baratsag extrakkal kapcsolat köztünk újra, és félek, hogy úgy alakul mint szilveszterkor ó, hogy nyáron nem lesznek tavol egymastól és, hogy csak azért kellek neki. Ma is elhívott fitness terembe, nem csak ketten voltunk, hanem haverjai is és az egyik azt mondta neki, hogy úgy néz ki mintha együtt lennénk...és az a helyzet hogy tényleg elvagyunk, és ma is hazafelé menet magához húzott és jajj...Igazából tudom, hogy helytelen mert most velem csalja a bnőjét, azt a lányt akivel engem csalt meg. Na igen, talán érthető, hogy tehetetlen vagyok és nem tudom mit érzek. Szeretnék tanácsot kérni, ha lehet.Értelmes válaszokat várok:) 17/L2014. jún. 6. 20:53
1/5 anonim 

válasza:

amíg nem szakít a barátnőjével, ne menj bele semmibe
nem szórakozhat mindkettőtökkel, el kell döntenie kit akar
tudja hogy mit érzel iránta és elvileg ő is veled akar lenni, szóval miért nem szakított már a barátnőjével?
és olyan nincs, hogy mert nem akarja megbántani, ezért megcsalja
2/5 anonim 

válasza:

komolytalan az ürge
keress egy normálisat
3/5 anonim 

válasza:

Ha ilyen pali kell neked akkor hajrá, és ne törődj semmivel.
Szerintem érdemesebb egy normális srácot keresni, de döntened kell, és ragaszkodni a döntésedhez.
4/5 anonim válasza:
Elmondhattok bárminek, de hasonló helyzetben vagyok lányként mint a (volt)barátod és én is hiába választottam már kettejük közüll és próbálom megszakítani a kapcsolatot egyikükkel nagyon nehéz. Szerintem adj neki még egy kis időt de addig tényleg ne menj bele semmibe. Mellesleg nem tudom mit mondott neked a másik lányról még, de ha szereti őt is és téged is (mert lehet ilyen de az a legrosszabb a világon) akkor neki is nagyon nehéz mintha kiszakítana egy darabor magából. Minden esetre szorítok neked és neki is!! :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, remélem hamar megoldódik minden :(
2014. jún. 13. 17:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!